
Çok yaptım, hatırlamıyorum. Birinin aleyhine tupurmussem ve sonradan haksız olduğumu anlarsam tupurdugumu yalarim. Kendi aleyhime bir karar söz konusu ise zinhar yalamam tupurdugumu.


bi kere yaladım, hak meselesi idi, bi ara konuşurken bi iş fikri vermişti sonra biz koptuk aradan zaman geçti ben o fikri yapmak istedim, aradım konuştuk dedim %50 ortak olalım bu işi yapalım beraber, fikir zaten senin, ok dedi sonra o iş nihayete ermedi. pişman oldum sayılmam ama yapacak başka tonla fikir varken o fikrin peşine gitmeye gerek yoktu tekrar hayatıma sokmanında bir anlamı yoktu, gereksiz bişiydi.
bi kişi var yine tükürdüğümü yalamak istediğim ama karakterimde pek yok, ileride bu konuda pişman olacağımı biliyorum birde


yaptım, eski bi sevgilimi affetmiş, geri barışmıştım, pişman oldum.


aşk yüzünden; hep aşk yüzünden. olduğum da oldu olmadığım da...
