face de gördüm şimdi, google da yazınca da çıkıyor videolar. Ukrayna'da bi silah tanıtımı sırasında kaza olmuş, insanlar ölüyor falan.. çok etkileyici bi video olmuş. şimdi düşününce sonu falan gerçekçi değil gibi, ama izleyince birden, çok fena korktum. acaba gerçek midir, var mıdır bi bilgisi olan? izleyip de karar verebilirisiniz tabi kafadan.. hayır, bi şe değil de uykum kaçtı fena :((




 

bana pek gerçekçi gelmedi. bir de planet teror filminde böyle bi hatun vardı galiba. ayağında silah vardı gibi.

pragmatist kedi

fake di mi? ben çok fena korktum da. biraz da kanıt lazım bana. hani, "şu kısmında şöyle yapmışlar, hayatta gerçek olamaz" gibi.. korktum da ben, uyucam, rüyama girer diye korkmaktayım :)
mesela, öyle bi silah tanıtımında, silaha bi dolu kurşun konması bana saçma geldi. bi de o kanlar biraz açık renkli gibi..

of korktum çok kötü fena :)

lovemyself

kaza olsa, en sondaki adamı yalvarmasına rağmen öldürmezdi.

baldur2

hmm.. o adam yalvarmıyo sanki, hani ayakta duruyor, ama kız bacağını kontrol edemiyor gibi ya..

lovemyself

insanların olay anında duruşları da ben fakeyim diyor aslında. kurşun yağarken herkes ayakta. kurşun bana gelsin diyo bekliyolar sanki. :)

pragmatist kedi

:)) iyi ya, fake bu yani.

hayır, bundan çok daha beter olayların dünyada gerçekleştiğinin farkındayım. ama çok korktum, nedense fena etkilenmişim.. gidip huzur içinde yatabilirim şimdi :)

teşek, teşek.. sefyom sizleri :)

lovemyself

aslında ilk vurulan muhabirin beyin pekmezinin akması gerçekçi gibi ama gene de fake bu video. yoksa zaten büyük bir haber olurdu, biz de duyardık.

baldur2

direk rodriguezin planet terrorüne gönderme canım. hatta adamın ismi rod guez =)

argent dawn

ayan beyan feyk. de maksatları ne anlamadım. satmaz bu silah..

klustwu ukaga

bacak yerine m4 takılmış olması oldukça saçma. gerçek olmadığı gayet açık. bacak yerine tüfek takılırmı allasen. kim böyle bişey yapsın niye yapsın?

posteriti

ilk çıktığında görmüştüm ben onu. bir çeşit moda sitesinin reklamı gibi bir şeydi. web arşivlerinden siteyi bızıklamak lazım. fake tabi ki. çok iyi ideo o ayrı. tam bir kaos tanımı.

blackdog

İlgili videoyu nerden bulabilirz acaba cok mrk ettim

jay jay

bir subay arkadaşım demişti, silah tanıtımı olan yerlerde çoğunlukla namlusu kapalı olanlar kullanılırmış. gerçek mermiler söz konusu bile değilmiş, bence de mantıklı olan o.

hollowlife

hayır o silah bacaktayken tetik nası çekiliyor ben onu anlamış değilim. filmi izlerken de merak etmiştim bunu izlerken de.

blackbasat

bu kötü fake vidyoalrdan biri ne fake vidyolar var aklınız şaşar.

sirincem

gece rahat rahat uyudum sayenizde. teşekkürler tekrar :)

lovemyself
1

mobil görünümden çık