aslinda 2 sorum var. birincisi yilin basinda vatan bilgisayar'dan sennheiser kulakici kulaklik aldim. kulaklik bozuldu. normalde garanti belgelerini ozenle saklayan ben kulakligin garanti belgesini kaybettim. vatan bilgisayar'a belgesiz ve faturasiz goturdugumde kabul edilir mi?

ikinci sorum da kulakligin arizasi ve garanti kapsaminda olup olmayacagi. 2 haftadir kullanmadigim kulakligi 2 gun once kullanayim dedim ve sag taraftan ses gelmedigini gordum. bu sefer de 2 taraftan da ses gelmiyor. hicbir sekilde kullanici hatasi yok. kablolar egilip bukulmedi, cekilmedi. biraz garip geldi bana, degisim yapilir heralde?

edit: bu arada bir forumda vatan bilgisayar'in 5 yil boyunca 2. nusha faturayi saklamak zorunda oldugunu okumustum. bir de kart extresinden kanitlayabilecegim.

 

Belgesiz ve faturasız götürdüğünüz ürün, arıza sebebi ne olursa olsun kabul edilmez.

cok sey hakkinda az sey bilen adam

ikinci soruya cevap: media markt'a akg kulaklığımın bozulan teki için başvurmuştum. sürekli çekiştirmekten 5-6 ay sonra temassızlık yapmaya başladı ve nihayet bozuldu. servise gönderildikten iki hafta sonra yenisini gönderdiler. yani evet; o tarz bozulmalar garanti kapsamı dahilinde.

savata

istanbuldaysanız elden metan'a (sennheiser distribütörü) götürün. hiç işim düşmedi ama müşteri memnuniyetini üst düzeyde tuttuklarını biliyorum.

ayrıca faturayı tekrardan isteyebilirsiniz yasal hakkınız. tarihini söyleyin bulup çıkarırlar

argent dawn
1

mobil görünümden çık