beyler eski bir video indiriyorum. 24-25 kb ile ufak ufak iniyor ama %52.2'ye gelince niyeyse yuzde kismi %52.2 kaldı. hala da download 24 kb upload 400 kusur. download ve upload aynı dosyada devam ederken bu %52 neden ilerlemez?




 

ekte dosyayı ekledim cevapla butonunun altından bakabilirsiniz cok ufak oldugu icin zor gorunuyor

maresalx

bug olmuş gibi görünüyor. priority'yi high yapmayı dene. eğer bayaa uzun süredir 52.2'de takılı kaldıysa (bi yarım saat falan) hala olmuyosa bi kapa aç. yalnız bunu kontrol etmenin bi yolu daha var. bilmiyorum tek dosya mı ama, tek değilse şayet, utorrent'ten ilgili torrent'i seçince, alt tarafa tab'lar gelecek, oradan "files" a tıklarsan, paketin barındırdığı dosyaların hanginin yüzde ne kadarını indirdiğini de gösteriyor. bazen orası daha sağlıklı bilgi veriyor.

edit:

files kısmında da %52.2 mi o tek dosya?

cevap botu

cevap botu, bir dosya var. bandwtih allocation High konumda zaten. 5-6 kere kapatıp açtım. indiriyor indiriyor ama %52.2 gosteriyor hala. upload costu 600kb upload ama niyeyse ilerlemedi bi turlu. yarim saati de gecti %52'de takılalı

maresalx

bende de oldu böyle iki defa, upload tavan yapmıştı, ara ara da download sıfırlanıyor sonra tekrar başlıyordu. birinde de durmuştu download, bir hafta sonra falan açmıştım tekrar, inmişti o zaman tamamen.

uykusunu yakalayan adam
1

mobil görünümden çık