merhaba, bu konuda aklınıza gelen bir örnek var mı? diyelim whatsapp piyasaya sürüldü ve hiç tutmadı.medya araçları veya teknoloji dünyasıyla ilgili olması lazım.yardım edebileceklere minettarım.




 

Google+

ehehe

common of demons

Google'ın bir sürü hizmeti var, Google wave ilk aklıma gelen.

doxanikee

google+ sayılır mı?yani sayılsa bile google baslı basına cok basarılı oldugu ıcın olmaz gibi.benim için batmıs veya batma noktasına gelmiş, büyük umutlarla çıkarılmıs ama tutmamıs bi örnek lazım :(

lampetia

wap bankacılığı.

(genel olarak wap teknolojisi tuttu mu tutmadı mı, o kısmına vakıf değilim)

nereye bu gidis

iGoogle
Çok fena tutmadı.

aychovsky

Google'in "orkut" diye bir zimbirtisi vardi. Oyle ki kimse varligindan bile haberdar olmadi:)

delifaruk

blackberry messenger.

justinho26

erke dönergeci?

arma aski

orkut brezilyada çok kullanıldı ve ülke çapında tuttu.
Google+ tam hayalet şehir oldu, tutmadı.
Hatta 3 gün önce plus'ın geliştirme takımından biri de blogunda yerden yere vurmuştu

solemio

Sen de aratmissindir muhtemelen ama:

listverse.com

Google demisken.

en.wikipedia.org

www.youtube.com

common of demons

toshiba'nın hd dvd'sinin sony'nin blu-ray'i karşısında kaybedişi olur mu?
bir de symbian geldi aklıma. ona tutmadı denemez tabii, ama devam edemedi.

hah, ya asrın buluşu denen ginger? segway yani. silinmedi piyasadan ama hiç asrın buluşu falan da olmadı.

aklıma geldikçe ekliyorum, hani şu devasa lazer diskler vardı. bende bir filmin lazer diski var mesela, numunelik, 70lerden kalma :)

bir de dünya genelinde tutup tutmadığını bilmediğim ama telefonumda olup da kullanmadığım ve çevremdekilerin kullandığına da hiç şahit olmadığım QR kodları, dijital cüzdan ve nfc özellikleri var.

lily briscoe

shubuo. o kadar reklama rağmen tutmadı diye hatırlıyorum.

devilred

şubuo. wap. semantik web. iridium uydularının kullanıldığı uydu telefonları. "okyanus telgraf hattını almanlar keser, radyo dalgalarını avrupa-amerika arasında yansıtan bir şeyler olsun" diye dünya yörüngesine serpilen bakır teller.

namus ninjası

Türkiye'nin yahoo'su olmak için yola çıkan bir şirket vardı. Şimdi ismi aklıma gelmedi.

maxim gorki

Segway

nuka cola

yanlis yorumlar yapilmis. wap 2002-2007 yillari arasinda gayet populerdi. turkiyede mobil internet cok gec yayginlastigi icin tutmamis gibi goruluyor ama yurtdisinda populerdi. bir early-adopter olarak 2004-2007 yillari arasinda bolca wap hizmetlerini kullandim. sonrasinda native uygulamalara karsi kaybetti tabiki.

qr kod uzak doguda cok yaygin bir sekilde kullaniliyor. butun bilboardlarda otobus duraklarinda qr kod gormek mumkun. cunku o alfabe ile birseyler yazmak cok zor. nfc amerikada populer. ayrica bunlar henuz cok yeni teknolojiler yeni yeni yayginlasiyor. o yuzden henuz fail oldu diyemeyiz.

benim aklima donanim olarak hd-dvd geldi. blu-ray'in iki kati depolama alani sunmasina ragmen maalesef sony'nin pr'i karsisinda tutunamadi.

sony'nin md-player lari vardi. cd player larin populer oldugu zamanda avuc ici kadar bir aletin icinde 1000 sarkilik diskler kullanabiliyorduk. yine early adopter oldugum icin amerikadan getirtmistim bundan. tek bir kalem pil ile 1 hafta kadar sarki dinlemek mumkundu, boyutu ve ses kalitesi cd player lara gore cok iyiydi. sonra mp3 player'lar geldi. mertlik bozuldu. www.google.com

yazilim olarak os/2 geliyor. henuz windoes 3.1 zamanlarinda ibm'in windows'a rakip olarak piyasaya surdugu isletim sistemiydi. bunu da denemistim. sonra windows aldi basini yurudu.

crucio

portatif dvd playerlar.

tahtelbahir

eski vhs beta kasetler arasında da böyle bir mevzu vardı unuttum

ceycey e
1

mobil görünümden çık