
sanırım fotoğraf makinesi ile.
edit: aşağıdakiler bahsedene kadar mouse ile sağa sola çekilebildiğini fark etmemiştim. siz de neyi sormak istediğiniz zahmetine girmemişsiniz. o yüzden böyle abuk bir cevap vermişim.


aynı yerden aynı sahneyi farklı yıllarda gösteren iki fotoğraf buluyorsun, tam denk gelmeyeceği için hafif çekiştirip ayarlıyorsun, sonrası için "web tasarımı" adlı bir kavram var. imlecin konumuna göre iki resmin farklı taraflarını gösteriyor veya gizliyor.


javascript ve jquery ile.


Hangi program ile yapılıyor.Bu tür fotoğraf gösterimine ne ad veriliyor?Öğrenmek istediğim bu.


öncesi sonrası denir genelde. photoshop ile yapılır. photoshop ile çocuk bile yapılır.
buradakiler çok başarılı değil ama. aynı noktadan aynı odak uzaklığına sahip lens ile çekmek lazım ki üst üste bindirirken perspektif hataları olmasın


yapamamışlar ki. 1-2 tanesi dışında olmamış. ''bizim yeğen anlar bu işlerden'' tarzı olmuş.


bunlar gibi yapacaksan yapma, bunlar cidden çok kötü. exel de bile kırparak yapabilirsin, mesele yakın ya da mükünse eskisiyle aynı açıdan çekilmiş fotoğraf bulmak ya da çekmek.
