mizample ile su dalgası aynı şey midir?

bu saçları maşayla yapılmış gibi iri dalgalı (riicoys dalgası ;)) yapan bi işlem var mıdır?

not: su dalgası yaptırdım, kullanımını filan biliyorum.

 

mısır püskülü saçlara sahip biri olarak şunu demek istiyorum. hep saçım dalgalı olsun istedim, en kıvırcığından en açığına bir çok kere perma yaptırdım. çok fena da olmadı. hafif koyun modu :) ancak en son saçımı kestirdim, boynumun hizasında filan. daha doğrusu şekil verdiler. ve artık saçlarım dalgalı!! inanılmaz bir şey ama öyle güzel kesti ki abla, saçım dalgalı baya. eskiden hepsi bir yöne bakardı küt kesimde, kat kat bile kesilse. ama karışık karışık kesti. tavsiye ediyorum.
ankara'da. ayrıca da çok tuzlu bir yerde. tanıdık çıktılar biraz indirim yaptılar. tunalının girişinde sağda ikinci katta bir kadın/erkek kuaförü var, oradaki bayan kuaför kesti. adını anımsamıyorum mekanın ama ünlü epey. FJX kuaförmüş dün baktım :)
nasıl kestiğine gelince önce kup çıkardı, yani modeli belirledik düz makasla. önleri uzun küt bir model. (ben bi de yarım kakül gibi bişi kesmiştim, burun hizasında) sonra da ara makasla baya girişti :) kısalı uzunlu. şimdi saçımı yıkayıp çıkıyorum, kurutmasam bile kuaförden çıkmış gibi görünüyor. gerçi çok hoşlaşmıyorum, normal saç gibi dursun isterim ama en azından dalgalı :D artık ben de ara makası aldım, bakalım becerebilecek miyim.

kediebesi

ben de kediebesiyle aynı durumdayım. ve nerde, nasıl kestirdiğini söylersen çok mutlu olacağım. evet yanıt yerine soru soruyorum affedin. ekleyeyim, maşayla yapılmış gibi yapan bir yer ben bulamadım henüz.

kompos
1

mobil görünümden çık