Paket icinde sarma tütün varmi tekel, tobacco shop da vs. ?

Drum, Golden Virginia, Old holborn gibi markalar ?


 

mahallelerdeki tütüncülerde var en azından onu biliyorum. ha ne kadar orjinaldir bilemem.

liriamer

ben seni tam anlamadım ama sarı old holborn içiyorum çoğu tütüncüde var 25g ve 50g olmak üzere.

new day new life

artık baya yayıldı bu tütünler, çoğunda bulunabiliyor. yalnız bazı yerlerde sahte de çıkabiliyor.

soso

orjinal olmasi önemli :) yani TAPDK isareti varmi

samiabi19

valla hiç dikkat etmedim tapdk var mı yok mu diye yarın alırım muhtemelen yeni bir paket, benden önce yazan olmazsa haber veririm.

new day new life

hayır tabii yok herhangi bir işaret, kaçak geliyorlar. belli bi süre sonra anlıyorsun zaten orjinal olup olmadığını. ona göre tek bir yerden almaya başlıyorsun. şehir söylersen orjinal bulabileceğin yerleri yazabiliriz sanırım, tabii kendi adıma istanbul ise bu yer :)

soso

@soso kadıköy tarafında neresi var acaba? ben en yakınımdakini tercih ediyorum genelde de, önerebileceğiniz yer varsa bu tarafta bir bakayım.

gmzo

@gmzo, vardır kadıköy'de elbet ya. vardı duyuru'da soranlar, cevap verilmişti sanki. arasan bulabilirsin. istanbul dedim de bilirkişi gibi, avrupa yakası'ndayım ben. şişli-taksim...vs.

www.eksiduyuru.com
www.eksiduyuru.com

soso

Taksimde var zaten Çiçek pasajı mı ne zıkkım varsa onun girişindeki büfede vardı bir aralar. Heryerde var aslında gel Çeliktepe' ye (4.Levent) bizim tütüncüde var mesela. Ama işte deidğim gibi sahte mi orjinal mi bilemem. Beykoz' dan almıştım sarı old holborn bildiğin saman çıktı içinden. İğrenç ötesi bir şey di.

liriamer
1

mobil görünümden çık