[q]
(6) 

Sayısal loto

Domuz #870474
Merhaba, ben aklıma geldikçe yakınlardaki bir büfeden makineye oynatıyorum iki üç yıldır. Ayda bir gibi bir sıklıkla. Geçenlerde sizin makine bozuk bence, üç bile tutturamadım hiç dedim. Çocuk da kendin oyna o zaman dedi. Valla son üç seferdir kendim dolduruyorum kuponu, art arta üçünde de üç tutturdum. Ne bu şimdi, tesadüf mü? :)




 

Bana şurdan bir 4 kupon doldurabilir miyiz lütfen

Cursed Chico

Ben de üç tuttrurum sıklıkla hatta dört tuttuğu bile vardır. Ortak bi kupon yapalım sermaye benden :)

bokmuhendisi

bu tesadüf olmuşta bazen şunu düşünüyorum süper loto devir yaptığı zaman daha çok oynanıyor birde para mpi elinde kalıyor haftalarca. adamlar bunu sağlamak için makinenin oynadığı sayıları daha önce oynanmış sayılara tekabül ettirilerek makinelere ayar cekebilir.

~benim anlatmak istediğim 3-4 bilenleri değil 6 bilme olasılığını azaltmak için elle oynayanların kuponlarını makineyle oynayanlara oynatmak.

mrthany

ben de kendim oynayınca daha çok tuttururken makineye oynatınca tutmuyor ve buna mantıklı bir açıklama getiremiyorum.

nasıl ayar çekilebilir ki buna? daha önce oynanmış sayılara ayarlasa ne olacak? "bir hafta çıkan sayılar ertesi hafta çıkmaz" diye bir kural yok ki.

kibritsuyu

makineye oynatmıştım. i.imgur.com

crimson king

şerbetli bu, ermiş, ermiş.

secilmis uye
1

mobil görünümden çık