[q]
(3) 

implant

füt #87011
diş implantı neden bu kadar pahalı? dişçime gittim ve bana söylediği fiyat 1000 - 1300 euro arası (tek diş). hala inanamıyorum. implantın fiyatı her yerde böyle abartı mıdır? ne yapcaz? nerelere başvuralım? ssk karşılıyor mu? eyvahlar olsun...




 

diş implantinin bu kadar pahalı olması gayet normal. zira kolay bir iş değildir. ayrıca kullanılan malzemeler de ucuz değildir. eğer iş kazası gibi bir şey olsa sigorta karşılıyor genelde ama başka yerlerde daha pahalıya karşına çıkabilir. bu kadar da değil. eğer ucuzsa korkman bile gerekiyor ;)

ehlana

ssk sadece cerrahisini karsılıyor üniversite hatanelerinde ama malzemeyi hasta alıyor.ayrıca sanırım cerrahi olarak da sadece 2 implantı karsılıyor.implant pahalı cünkü kullanılan malzemeler pahalı.ucuz implantlar da var ama üstünde klinik arastırmalar yapılmıs markaları tercih eder genelde hekimler ve bunlar da pahalı haliyle.

keah

implant pahalıdır ama tek üye max. 1250 tüm tedavi için en kaliteli malzemede yeterli bir fiyattır. ki doktorlar bunun 500 ünü kazanırlar. ssk karşılar ama tedaviyi, yurtdışında çok daha ucuz, biraz google dan markaları araştırın yarı fiyatına dışarıdan getirttirin.

radikalherif
1

mobil görünümden çık