son 2 gun calismayla(sabah-aksam) vizeden gecen varmi? Olabilitesi varmi? Konulara hakim degilsiniz. Ders sayisal bir bolumden.




 

Iyi şanslar! Olabilir tabi neden olmasın...

(GEÇEMEDİ)

magdurum ben magdur

sosyalciyim, geçemediğin var mı sorusu daha doğru olur evet geçemediğim oluyor

mula

(bkz: tabi lan manyak mısın)

(GEÇEMEDİ) +1
bölüme ve kopya durumuna göre değişse de en az kızlar teklif ediyormuş efsanesi kadar yaygın :D

neferkitty

elbette geçebilirsin, ben her sınavıma 1 gün önceden çalışıyorum. ancak kitap sayısı fazlaysa vizelerden önce başlıyorum. yoksa dediğim şekilde.

edit: birde bölüme göre değişiklik gösterebilir diyeyimde ayıp olmasın :D ama başla sen, çalış.

air

var. hatta her dönem 1-2 tane oluyor. ama sayısal derslerde nadiren. (hiç bir şey bilmeden derken kapak açmadan sınava girmekten bahsediyorum ama sayısal bölüm dediğine göre böyle bir şey olası değildir senin için)

dinsiz adam

vizeden geçmek ne demek, 50 üstü almak mı? 1.sınıftayken iktisada girişe 1 tam gün çalışıp 90 almıştım. şu an 3.sınıftayım, 3 tam gün çalıştığım borçlar özel'in vizesinden 32 aldım.

kolay bir dersse maliye iktisata giriş gibi rahat 50 üstü alınır, ama akışkanlar mekaniği gibi ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim olmayan bir dersse, bence alınmaz.

vedat chili peppers

mühendislikte sınavdan once 30 dk bakarak geçen adamlar tanıyorum.

sage

aynen mesela 50 ustunden 25 almak gibi.
3 soru geliyor ornegin. 3 sorundan en az 1 soru garantilemek. Diger 2 sorundan da yarim yarim yapsam, yada 2 soruyu garantilesem gecerim sanki.
Kesin şunlardan geliyor dedikleri konular var. Onlara abanıyım?

hain kostokk

işte türk eğitim sisteminin özeti.

take me rufee2

sage'nin yukarıda dediği kişilerden biriyim. üstelik vize değil, finaldi benimki. sıfır çalışma mevcuttu elimde. baktım sınıftaki arkadaşlardan biri diğerlerini etrafına toplamış, anlatıyo bi şeyler, hemen araya kaynak yaptım. bi 20 dk filan onları dinledim, arada dersin en bilinmesi gereken şeylerini "şu ne" diye sordum filan ama sonuçta geçtim. anlatan arkadaşsa kaldı, benden nefret ediyordu shgdsfg.

devilred

zamaniniz azsa kesin gelecegini dusundugunuz konulara calisabilirsiniz. hepsini calismaya kalkarsaniz corba olabilir. en azindan onlardan puan alirsiniz.

ders nedir?

nefertarii

burayı geç burdan sormaz (1.soru)

bunun üstünde durmadı (2.soru)

bunu derste anlatmadı (3.soru)

bu kesin çıkar (ÇIKMADI)



bu yönergeleri takip ederek stratejik çalışma yapabilirsiniz

neferkitty

valla ne kadar zeki olduğuna bağlı. sözel derslerden ağlatırım mesela son bir gün bile olsa. (ağlatamadı)

proletarier aller lander vereinigt euch

muhendislik bolumu dersi diyeyim.
aynen az ama oz calismak lazim. Hepsini yetistiriyim derken sicmayalim.
Gerci yine her sekilde sicabilirim. En azindan calisip kalmis oluyim.
Aman sabahlar olmasin. Kahve yapip oturuyorum simdi derse.

Gelmiş ve gelecek cevaplara tesekkurler.

hain kostokk

Hayır. Aşırı inek bir öğrenciydim. 3.93 ortalama yaptım. Çift anadal hatta :)

[silinmiş]

son 2 gün çok süre bence :) 2 yi geçtim, son gün hatta sınavdan önce 3 saat, sınavdan 10 dakika önce hatta sınav sırasında bile yapabileceğin şeyler vardır.

en azından alabildiğin kadar yüksek almaya çalış. keşke vizeden 20 alsam demişliğim var. duruma göre beklentilerini revize et. gerçekçi.

farrytikki2

2 günü bırak gece çalışmaya başlayıp sabahlamayla konuları bitirip gidip 95 alan adam benim arkadaşımdı. biz güya ondan fazla çalışıp 40 mı ne almıştık.

işte o gün bazı şeyleri bıraktım :(

ders advanced calculus idi...

kuul

hocam 2 gün = 48 saat bu kadar saatte uykudan da fedakarlık edilip neler yapılamaz
mesela uyku problemin de varsa uyuyamıyorsan bunu çok üzel avantaja cevirebilirsin
ilk defa aldığım statiği derslere de gitmeden bu şekilde geçtim
dif denk e çalışmak için 10.30 da kalktım gece 4 e kadar çalışamadım 4 ten sonra başladım çalışmaya öğlen sınava girdim integral kurallarını da hatırlayabilseydim 100 lük kağıt verirdim ciddiyim

guglicio

iki gün oldukça yeterli bir süre ayrıca sayısal dersler için. iki gün çalışıp da sayısal bir dersten geçemeyecek olan mühendislik öğrencisi olamaz, olmamalı. bunu da birinci sınıf integarlini dördüncü sınıfta vermiş biri olarak söylüyorum, bir gün dahi oturup çalışmamıştım çünkü.

devilred

yahu deli misin tabi ki gecersin onca zamanın var sadece elinde duzgun dokumanlar olsun yeter

monkey

yolda çalışıp geçtiğim vizede var oluyo yani doğru çalışmak önemli olan.

herşeyi bildiğim deli gibi çalıştığım vizeden kaldım yetişemedim .s

bluebey

acilin soyle, makine muhendisiyim.

bir iki ders haric hepsini gecebilirsin.

bohr atom modeli

Geçilir, bizim vizeler tek sınav %45 değil de sürekli sınav tanesi %9 gibi onlara hep iki üç gün önce çalışıyorum. Ortalamam 3.65. Amaç geçmekse geçilir.

Lim5

Okulu bu şekilde bitirdim. sonrasında o mesleği sahiplenmen mümkün olmuyor pek. Bilgin olsun

nightwalkerg

hiç bilmeden değil ama finalinden 5(evet 100 üzerinden) alıp geçtiğim ders oldu, hiç çalışmadan da buna yakın notlar alınır mı bilmiyorum. sanırım dersine ve hocasına bağlı bir durum.

eski bir mühendislik öğrencisi olarak tavsiyem çalışacak vaktin yok ise aynı hocanın aynı ders için geçmiş yıllardaki sorularını bulup onların çözümlerini ezberle ya da öğren.

gezegen olan pluton

Ders / hoca-konular / eski soruların olup olmaması / sınav öncesi yarım saat anlatacak birinin olup olmaması gibi faktörler etkili. Ama baya baya mümkün ben çok geçtim, hatta derslerimin yarısını öyle geçtim.

e_rsin

vizeden gecmekten kasit nedir bilmiyorum ama, dersten gecen var, o da benim. tum vizelerim ortalamanin altindaydi. seneye tekrar alirim dersi diye f cekmek icin final kagidini ismimi yazip bos verdim. dersten gectim. diger insanlarin finallerinin nasil gectigini, o dersin nasil bir ders oldugunu siz tahmin edin. hoca beni gecirdigi icin dersi tekrar da alamamistim, ortalamam yerlerde mezun olmustum.

kurbanlik koyun
1

mobil görünümden çık