Bildigin aycekirdegi citleyince basim agrimaya basliyor. Bu kadari tesaduf olamaz, her seferinde cunku. Neden olur bu bir fikri olan var mi?

Pesin not: "Sacmalama", "bu nasil tespit", "cekirdekle bas agrisi arasinda nasil baglanti kurdun?" gibi seyler soylemek icin lutfen parmaklarinizi yormayin, bir fikriniz varsa guzel guzel soyleyin aksi halde degerli saniyelerinizi harcamayin, tesekkurler.


 

çenen mi yoruluyor acaba?

tuzlu çekirdekse tansiyonunu çıkarıyor olabilir.

neferkitty

Tansiyonu bi olcun cekirdek yediginizde bas agridigi zaman. Alakali olabilir.

gibicibicis

Benim de ağrır ve benim tansiyonumu çıkardığı için oluyor. Özellikle tuz oranı yüksek olanları tükettiğimde...

magdurum ben magdur

Cenem yorulmuyor, burnumdan baslayip basima gidiyor agri. Sinuzit agrisi gibi biraz.

delifaruk

çenenizde ufak bir sakatlık olabilir mi? küçükken bir düşme, bir spor sakatlanması gibi şeylerden sonra olmuş olabilir.

mea maxima culpa

Cenemde herhangi bir sakatlik yok.

Burnuma tozu kacmasi sebebiyle basim agriyor gibime geliyor aslinda. Burnumu pamukla tikayarak cekirdek citlemeyi deneyecegim bir dahaki sefere, deney sonuc verirse aha buraya yazarim.

delifaruk

tuz tansiyonunu çıkarıyorsa demek :)

gis

benim de karpuz cekirdegi citleyince basim agrir nedense.

halanne
1

mobil görünümden çık