Arkadaslar yeni dogalgazim baglandi, ben daha once hic ilgilenmedim bu islerle, simdi bunun fiyatlandirmasi metrekup ustunden mi oluyo, nasil oluyo hic bilmiyorum, ayrica birim fiyati ne kadar suan dogalgazin, bi de kombiyi calistirir calistirmaz sayac atmaya basladi, rakamlar ilerleyip duruyo, yavas da diil, bu normal mi, bi de tek petek aciyorum, bi arkadasim dedi ki en az 2 petek ac, akis saglansin falan, beni aydinlatirsaniz sevinirim, tenks simdiden




 

Petegi az sayida acmakla cok degisen birsey olmaz.kombi yanip suyu isitip pompaliyor.sonucta o tesisat seri bagli ve cikan suutun evi dolasiyor.diger odalari isitmadiginiz zaman oranin soguk etkiside bonus biniyor.kombiyi sabit isiya getirip surekli yaktiginiz zaman tasarruf edersiniz.

cizgilipijama

Tek petekle de akış sağlanır, petek sayısından bağımsız. Gaz olduğu için metreküp üzerinden fiyatlandırılır. En başta ev soğuk olduğu için önce evin genelini ısıtman gerek. Bunun için ilk defaya mahsus çok yakarsın. Sonra zaten ısınmış evin sıcaklığını belli bir derecede tutmak için daha az yakmaya başlarsın. Çayın altını kısmak gibi. Tabi tek petek de yakılır, daha az tüketim olur. Sana bağlı. Rakamların hızlı atması normaldir sıkıntı yok :)

sehpa fx350
1

mobil görünümden çık