En mantıklı seçenek S5 Mini gibi görünüyor ama Sony markası da hoşuma gidiyor. Var mı sizin "şuna da bak" dediğiniz bir şey?
Teşekkürler.

s5 mini alacagına z3 compact al


samsung alma. herhangi bi samsung modeli, fark etmez.
normalde nexus önerirdim ama büyük olmasın diyosun, bi de multimedya öğeleriyle içli dışlısın madem. sony de cazip geliyomuş. xperia z serisinden boyut ve fiyat olarak hangisi sana uyuyorsa onu al diyebilirim.


babam s4 mini'ye zorluyor hem daha ucuz diye. ne yapayım? samsung cidden kötü mü?


s4 çok eskidi s5 mini güzeldir alınabilir ucuz istiyorsan. z3 compact pahalı o parayla iphone 5s alırsın neredeyse tavsiyem o .telefonu düşürmek sorun değil güzel bi spigen kılıf alırsın


ben geçen sene tam da bu dönemlerde (aralık ortası) bi s3 mini aldım hediye olarak, senin şu anki durumun. o zaman en güncel telefon s4 idi, bi eskisinin minisini aldım, sende de en güncel s5 iken s4 mini'yi almayı düşünüyorsun. aman diyeyim. ben bizzat kullanmıyorum telefonu ama elimde yani sürekli. sahiden samsung herhangi bi şey almayın.
z3 compact'ı hiç görmedim ve incelemedim, cihazı bilmiyorum o yüzden ama sony iyidir. bi teknomarkete gidin, z serisindeki cihazların hepsine bakın. hangisi o an aklınıza yattıysa alın çıkın derim.


Caterpillar


z pahalı geldi s4 mini aldık hayırlısı artık :(


Discovery sakın alma
