selamlar,

belki bilenler bilir, 4,5 aydır işten ayrılan başka birinin daha işini yapıyorum ofiste. şimdi bu boştaki pozisyona yeni birinin alınması durumu söz konusu oldu. 2 hafta sonra alınsa toplam 5 aydır yerini doldurmuş olacağım bu pozisyonun. ne kadar sıkıntıda olduğumun farkındalar yönetim olarak ve kendi işlerimin aksamasını da anlayışla karşılıyorlar bu nedenle. ama bu süre zarfında herhangi bir maddi motivasyona gidilmedi (sürecin tamamen sona ermesini beklediklerini tahmin ediyorum)

ben diyorum ki, bu yeni kişi alındıktan sonra gidip ikramiye isteyeyim, 5 aydır (birinin ne zaman alınacağı belli olmadığından önceden istemem mantıksızdı) başkasının işini yaptığım için yaptıkları tasarruf'un bir kısmını emeklerimin karşılığı olarak bana versinler.

bu 5 aylık ebemin şeyolmasına karşılık 1 maaş istemek az gibi geldi bana, ama 2 de fazla mı olur acaba? ne istesem? makul bir fikir var mı aklınızda? ne dedin?

 

koca bir nah'tan başka bişi alabileceğini sanmıyorum..

hosein

firmada ikramiye sistemi yoksa veya bununla ilgili hiç konuşulmadıysa boşuna yapmışsınız o projeyi ikramiye vermezler.

kuzey li

bu tür durumları başında konuşmak daha mantıklı aslında. umarım hak ettiğinizi alırsınız.

mcsword

daha önce benzer bir durumda, süreç sonuna gelindiğinde 1 maaşa yakın ikramiye almıştım. bu konuda motivasyon sağlıyor şirket, ama bu sefer sürecin sonuna kadar dayanması çok zorlu oldu gerçekten de. 5 ay neredeyse yarım sene ve çok yıprandım, bunu beklentime yansıtırsam yanlış anlaşılır mı acaba diye düşünüyorum sadece.

loveinaflipbook

ben bir senedir aynı durumdayım değil bir maaş, bir teşekkür bile duymadım.. benim mallığım gerçi...

mr fusion

daha önceki sefer gelişme nasıl olmuştu? şirket mi vermişti sen mi istemiştin ikramiyeyi?

Sen istemediysen ve önceden de konuşulmadiysa-ki konuşulmamış - bence bir şey isteme şimdi.
ama zam dönemi (herhalde yılbaşıdır çoğunluk gibi) belirtebilirsin

hatunun biri
1

mobil görünümden çık