selam arkadaşlar,

gta 5 aldım ps3 için fakat haritanın hafif kuzey batı bölgesine herhangi biryerden giriş yapmayı denediğimde oyun donup kalıyor. radyo çalıyor ama hiçbirşey yapamıyorum. başka hiç bir sorun yok fakat sadece belli bir bölge yani dediğim kuzeybatı bölgesine herhangi bir yönden giriş yapınca oluyor. öylece donup kalıyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum aleti. nedir bunun çözümü?


 

selam. senin için internette ingilizce forumlarda araştırma yaptım da, patch falan diyorlar. 1.11 patch'inden sonra donmalar oldu falan diyorlar. çözüm için 1.11 patch'ini silin, düzelir diyorlar.

ama bilen birileri vardır elbet. duyuru ahalisi?

empty man

Bende hiç olmadı öyle bir sorun ama 1.11 üstüne çok patch gelmiş olmalı.. En son kaç yükledim hiç dikkat etmedim ama .11'den çok daha yeni olmalı.. hani olur da bir arkadaşım gibi sen de cihazı internet bağlantısı olmadan kullanıyorsan bağlayıp guncellemeleri bi kontrol et derim.. Cihazinkini de et tabii arada.. Muhtemelen fayda etmez ama bi fikir atmış olalım ortaya.. Ayrıca online'a da bekleriz :)

sustum

teşeşkkür ederim cevaplar için. ben oyunu yeni aldım, hangi patchler var bilmiyorum. oyunun ne kadar güncel sürümünü oynuyorum onu da bilmiyorum. resmen kuzey batı bölgesine giriş yağpamıyorum oyunda. taksiyle skipleyerek gideyim dedim işaretleyip. o da olmadı. acaba oyunnda belli bir aşamaya gelmediğim için mi geçemiyorum. radyo çalmaya devam ediyor soruncusuzca donduğu zaman.

calmdown
1

mobil görünümden çık