[q]
(4) 

derdinizi seveyim

brnbrs #864958
Tasinali 4 ay oldu,10 yil oturdugum evden cevreden ayrildim.ayni sehir olmasina ragmen zor alistim ve burda arkadaslik komsuluk pek yapma taraftari degilim.cunku gercekten cok iyi dostlarim var ve yenileri hayatima girsin istemiyorum.bunlarda tam tersi komsuluk yapmak istiyorlar ve gordugum kadariyla iyi insanlar.neyse,bugun 2 tanesi bana geldi ama artik isteksiz oldugum icin mi yoksa gercekten kimseyle gorusmek istemedim icin mi bilemedim cok bos insanlar gibi geldiler bana.

Sanki oyle cok sey yasamislar ki eften puften seyleri cok buyuk olay gibi anlatiyorlar.ben hi hi deyip gecistirdim bugunu.

Sorun su,ben yumusak yuzlu,hayir demeyi pek beceremeyen ve karsimdaki kirilmasin diye kendimi parcalayan biriyim.simdi bunlari uzmeden nasil gorusmeyi sonlardiririm ya da min.indiririm?

 

vur kısırın dibine boşver :)

air

isteksiz, moralsiz, yorgun gününe denk gelmiştir. o kadar çabuk silip atma. insan insana muhtaçtır. ne komşular var, aynı apartmanda yıllardır yaşayıp karşılaşınca selam bile vermezler. halbuki yarın evde başına bir şey gelse ilk yardıma koşacaklar komşuların olacak.

haracina

onlar sana geldikçe sen gitmezsin. Onlar evine çağırdıkça mazeret bulursun gitmezsin. Bir süre sonra çağırmazlar... Bence minimuma indir ama görüşmeyi sonlandırma... İnsanoğluna ne zaman ne olacağı belli olmuyor. bir gün muhtaç olursun...

inanmazsan inanma

Evet ara ara goruseyim kendime cok bulastirmadan.
Haklisiniz,evde yanliz oturup vakit gecirmek cok sikilinca aliskin oldugum kisileri gormek daha iyi geliyor bana,bu saatten sonra kimseyle kanka derecesinde
Yakin olmak istemiyorum.bugun onlarin tavrini davranisini gorunce korktum :)

brnbrs
1

mobil görünümden çık