böyle apışıp kalsa hayır diyecekken teklifin büyüsüne kapılıp evet diyeceği, aklını başından alacağım, kafadan da bir beş sene evlilik yıldönümü v.s kafamın ütülenmeyeceği bir şey lazım.

zehir gibi çocuklarsınız, el atın bi ya.


 

su an yeterince fantastik olmus zaten.

sparkle kiddle

Vapurda yap, müzik yapan elemanlar olsun, size yakın çalsın söylesinler, sonra pat bişey açsınlar ya da burcu volkan'la evlenir misin gibi bişey söylesinler sen de; on your knees with a diamond.

[silinmiş]

güzel bi iş yapacaksın onda da niyetin niyet değil, 5 sene evlenme yıldönümü demesinmiş. nasıl kafa bu ya. zor geliyosa hiç girme bu işlere arkadaşım sen. en başta niye kalkışıyosun ki?

cevap: domates al bi kasa üstüne yığ, bi beş sene yaklaşmaz sana.

emirkulu

emirkulu, adam kötü söylemiyor, bir tür cute agression gibi, evlilik teklifinin çok güzel olmasından bahsederken beş yıl laf etmesin diyor, domates al üstüne yığ nasıl bir cevap, onunki kötü, senin tarzın iyi öyle mi?

[silinmiş]

yazdığım silinmesin diye soruya cevap verdim douchebag, domates ilk aklıma gelen şeydi.

"bir beş sene evlilik yıldönümü v.s kafamın ütülenmeyeceği" kadın beş sene evlilik yıldönümü hatırlatmasın diye istiyor bu atraksiyonu yapmayı, unutamayacağı güzellikte olsun diye değil. kızın yerine koysanız ya kendinizi, öğrenseniz adamın bu işi yaparken aslında niyetinin bu olduğunu nasıl hissedersiniz?

- aşkıım ilk yıldönümümüzde nereye gidelimm??
- ulan o kadar atraksiyon yaptık ya evlenme teklif ederken daha ne istiyon??!!

emirkulu

Şöyle desek, öyle güzel bir evlilik teklifi olsun ki, kız ölsün ölsün dirilsin.

Kızın ölmesini mi istiyorum burada? Hatta dirilmesini, cenabı hakkın izniyle?

[silinmiş]

adamın dediği laf bu kadar açıkken senin mevzuyu süsleme gayretini alkışlıyorum douchebag. valla al bıraktım klavyeyi alkışladım.

treasure.diylol.com

emirkulu

@orta sahanin rakip yari alana bakan dilimi,

Sandığın kadar da zehir değilmişiz hocam. Sana pazarın yolu gözüktü.

[silinmiş]

evlenme hacı sen. bir beş sene evlilik yıldönümü vs ile kafa "ütüleyeceğini" düşündüğün birinin de hayatının içine etme.

devilred

bence evlenme teklifi yapma, sevgilinin kimliğini gizlice al. nikah işlemlerini yap, gününü al. arkadaşlarınız, aileler nikah salonunda olsun. nikah günü 'hadi evleniyoruz' de ve nikah salonuna götür. bunu hiç unutamaz. emrivaki gibi olmaz zaten o aşamaya gelmişsiniz.

rock n roll

sırf teklif çok güzel diye ambiansı bozmamak için evet diyen kadın mı varmış? teklifi beğenip seninle evlenmek istemeyen kadına ısrar ne diye? kafa ütülemek mevzusuna girmiyorum bile.

kendini çok çakal zannediyosun ama bi cacık olmaz bu kafadan.

lutfediyo sanki evlenme teklifi ederek!

seksen9

haaah tüm feminikler toplandık toplandık toplandık eheheh

emirkulu

Kardeş, iyi de bana göre fantastik bi evlenme teklifi Metallica konserinde sahneye çıkıp James'le birlikte göbek atarak seslenilmesidir; aklımı başımdan alır mesela asla hayır diyemem :p Bi başkasına göre su altına inilmesidir; bi başkasına göre önceki saydıklarım aşırı absürd gelir de başbaşa çok romantik bir ortamda edilmesini tercih eder filan. Sen bu kadının hiçbir özelliğini söylememişsin ki neye göre bir şey bulalım sana.

Bence iki günlük bi kaçamağa çıkın. Ağva mağva dolayları. Kayık sefası esnasında başbaşayken suyun ortasında söyle. Yanında ilk günden itibaren güzel fotoğraflarınız olsun. Manuel olarak kendi ellerinle bir slayt şov yap, işte efendim şöyle günler geçirdik, böyle güzellikler oldu, şöyle bunlar oldu vs. Bu anılara hayat boyu yenilerini eklemek istiyorum de. alskdhakhsa of ya keşke erkek olsaydım :(

pandispanya

bence papagan al egit, kizi eve getir, papagan "x seni seviyor, evlen onunla evlen onunla evlen onunla evlen onunla evlen onunla evlen onunla .... " desin

wagner love

Ya hayır diyecek bir insan o anın büyüsüne kapılıp evet dese ne olacak. O anın büyüsü geçince vazgeçerse ne yapacaksın ? Evlilik teklifi ile yıl dönümü kutlamanın ne alakası var hem ? sen çıtayı yüksek kurarsan her evlilik yıl dönümünde daha bir özel davranman lazım, bence çelişkili bir durum olur, hem çok güzel bir evlilik teklif et, hem de yıl dönümü filan kutlamak isteme...

elikası

Elikası +1500

Niyetini çok saçma sapan bi şekilde anlatmışsın kardeş, bence de sen evlenme.

mutlusismankedi2015

devilred +1500
kıza yazık olacak.

demoniclewinsky

sen evlenme. senin gibilerinin evlenecegi tip de senin gibi gen havuzu fakir olur. gelecek nesilleri kirletmeyin.

fleshbloodmore

- Doğaçlama tiyatro yapan bir kafe bar bulunur.
- Yakın arkadaşlarınız davet edilir.
- Tiyatro ekibine sizin hayatınızla ilgili en önemli ayrıntılar verilir(nasıl tanıştınız, ilk nerde öptün, ilk elini nerde tuttun falan filan).
- Tiyatro günümüze kadar gelir ve doğaçlama tiyatro yapan bir kafe bara giderler.
- Seyirci arasından iki kişi seçilir.
- Sonrasında sen devam edersin oyuna.
- Oyunun ortasında evlilik teklifi sahnesinde teklifini yaparsın.

Not: ağlayan bayılan çok oluyor. çıtayı çok yükseltiyorsun.

janavarorion

@janavarorion fikir için çok teşekkür ederim, amatör bir tiyatro topluluğunun içindeyim benim aklıma gelmedi. bu fikir cepte. diğer konuya, hani şu kafa ütülenme konusu, bir beş sene ses etmesin konusu, ona geleyim.

hepiniz sözlük bilen insanlarsınız, ironi, mübalağa gibi terimleri duymuşsunuzdur. ben ki evlilik teklifi konusunu daha ortada evlilik mevzusu yokken, daha flört aşamasındayken, daha "cnm snn en sefdiğin renk hangsi" aşamasındayken düşünmeye başlayan, gönlünü o derece kaptırmış biri olarak bunları düşüneceğim, ama evlendikten sonra yok evlilik yıl dönümü, vay efendim doğum gününü atlayacağım öyle mi ? öyle hoş bir şey olsun ki apışsın kalsın, ulan bu adam evliliği böyle teklif ediyorsa hayat ne kadar eğlenceli olur kimbilir desin, ona gösterdiğim özeni, verdiğim değeri en ufak detayına kadar düşündüğümü, öküzün teki olmadığımı bilmesini istemem kabahat mi ? iki satır kelimenin altını kazıp "sen evlenme dostum" demek ne kadar kolay iş. bence mümkünse siz fikirlerini kendinize saklayın.

orta sahanın rakip yarı alana bakan dilimi

böyle bir şey yap,her türlü aklını alırsın.

4.bp.blogspot.com

xasuo

fantastik bir teklif yaparsan yıl dönümlerinde de fantastık şeyler ister beş yılını kurtaramazsın.
dişi kişiyim güzel bir evlenme teklifinden sonra evlilik yıl dönümünü kutlamayan adamın canına okurum. :D

kuzey li

fantastik fikirler peşinde koşarken ben, evlilikten soğudum, ama az yardım :)

orta sahanın rakip yarı alana bakan dilimi
1

mobil görünümden çık