yiğenim hasta olmuş burnu tıkalı, en son çare lavaboaç dökücem de internette aradım şöyle bir ürüne denk geldim. kullanan var mı nasıl iyi midir? veya başka bir şey öneren olursa çok makbule geçer.

www.e-bebek.com


 

bebek vücudundan bahsediyoruz, bu alet ile yardım edeyim derken zarar verdiğinin farkına varmayabilirsin. ayrıca tıkalı ise bir şey kaçmış olmasından bahsetmiyoruz, belli ki dokular şişmiş vs. mekanik olarak açamazsın.

doktora gidin lütfen.

sttc

aspiratör kullanımı dikkat gerektiren bişeydir ne kadar zararsız görünsede bebek dokularında özelliklede mukus yani burun içi dokularında kanamaya neden olabilir

aynen doktora gidin

GreyFever

Once serum fizyolojik damlatin burnuna sertlesen,kurumus parcalarda cozulup ciksin.nefes acici olarakta cold mix alin eczaneden yakasina damlatin.hatta bulabilirseniz nurse harvey's mix daha guzel olur.

cizgilipijama

doktora gittiniz mi? gittik de burun için bişi demedi diyorsanız;
o aleti kullanacağınıza anne veya baba dayasın ağzını bebeğin burnuna çekiversin sümüğü. alet sakıncalı, burnun içini çizebilir, yara yapabilir. bebek için hele, kıpıdar ki o durmaz öyle. sakın yapmayın.
biz ne sümükler aldık ne kakalar çektik sıkışıp kalan.

deniz suyuna benzer steril bir su var eczaneden alabilirsiniz. güvenli ve zararsız. olmadı, o zaman gül dudaklar buruna.

hayat aklini konusacak bir filozof uret
1

mobil görünümden çık