Güzel mi? Dikkat etmem gereken bir şey var mı? Teşekkürler.
www.dropbox.com



 

o son yumurtayı yemeyecektin

namus ninjası

Kolesterol ust sinirda, demir deposu ve hemoglobin de alta yakin. Onun disinda gayet iyi. Cok cay tuketimi olabilir, ozellikle yemeklerden sonra birkac saat icinde cay tüketmemek, yagli besinleri de biraz azaltmak yeterli olacaktir.

gibicibicis

yok işte hepsi zaten olması gereken yerde. 1 tanesi fazla o da muhtemelen yediğin bir şey ile alakalı. iyisin sıkıntı yok.

Alt4y

bence domuz gibisin, HDL'nin eccük yüksek olması sıkıntı değil bence, LDL yüksek olsaydı bir nebze dikkat et diyebilirdim ama, yumurtaya devam, kolestrol değer aralıklarını da kafaya takma derim, azami olarak belirtilen 200 normalin biraz üstü bir değer bence.

candanag

şindiye kadar nası yaşıyosanız, o şekilde yaşamaya devam edin. kilo fazlanız varsa, onu halledin. sigara varsa onu bırakın. içkiyi de, ayda bir kereden fazla içmeyin. takmayın kafaya tokadan başka bişey.

dikkat etmeniz gereken şeyler bunlar.

compadrito

turp gibin. doymuş yağlardan uzak dur.

irsh92
1

mobil görünümden çık