gerçekten adı bu mu bilmiyorum ama google'da böyle arayınca çıktı valla. bunu deneyen oldu mu hiç aramızda? yaparken bel incinmesi, kol çıkması gibi sakat durumlar olabilir mi? önceden kısa bir eğitim veriyorlar sanırsam yerinde, peki sonrasında ne kadar zaman tanınıyor kendi başımıza deneyimlemek için?

bir şirket etkinliği için verilen seçeneklerden birisi buydu, hakkaten bi sakatlığı yoksa oyumu bundan yana kullanıcam. çok eğlenceli bişeye benziyor.


 

var mı ya böyle bişey istanbulda? nerde? yok ya bel falan niye incinsin bişey olmaz. çok zevklidir :) heycanlandım sabah sabah :)

aeroflot

varmis ama su anda ulasilamiyor sitesine

eksisozluk.com

scope

istanbul'da var mı bilmiyorum, olursa gidilecek yer yurtdışında bir yerde olacak. yani oylamaya sunulacak, çoğunluk sağlanırsa o da...

loveinaflipbook

Skydiving gibi değil, düşme hissini yaşamıyorsun sonuçta. ama uçuyorsun yine de. Sakatlık durumu olmaz, korkmana gerek yok.

brawler

bu varmis beylikduzu taraflarinda bi yerde de kapanmis. zaten maks 2 dakika yapabiliyomussun cunku asiri yoruyormus. 150 kaat falandi galiba ama kesinlikle degermis.

groove
1

mobil görünümden çık