bu orospu çocuklarına tez yazıdranlar daha sonra kompleksi öğretim görevlileri falan oluyor. mesala bu adamları nereye ihbar edebiliriz.

kaç paraymış lan bi tez? bana da lazım bu ara


Tez de yazarız diyorlar :D caps:
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
Ücret sordum "hocalarımıza soruyoruz cevap alıyoruz" dediler. Biri sorsa ne kadarmış :D
edit: telefon numarası da yazıyor lan arasak mı :D


Ödev yazmak değil kendi yazmadığı ödevi teslim etmek suç olabilir anca gibi geliyor bana. Ayrıca her fakültenin çevresinde zibilyon tane var bunlardan, hem de online falan da değil, bayağı cama kağıt asar şekilde.


ne kadar işe yarar bilmiyorum ama yök'e şikayet edebilirsin.
bu konuya murat bardakçı kendi programında uzun süre değinmişti. sonuç: şikayet edilecek belli bir merci yok gibi aslında.


ya, nasıl oluyor böyle işler, çözemedim.
ben tezde böyle bir şey yapsam en başta tez danışmanım anlar ve sıçar ağzıma. danışmanlığı da bırakır çok net biçimde. böyle yerlere ödev yaptıran öğrencilerin hocaları ne bok yemeye duruyor?


şikayet edeceğin insanların nerdeyse tamamı intihalin falan kralını yapmış adamlar olacak.
bir de veren adam tezi okuyup çalıştıysa neyle suçlayabilirsin ki?


Bence suç yazanda değil yazdıranda. Bi şekilde yazdıranları bulup ihbar etmek çok daha mantıklı. Ya da yazdırdıkları hocalar bulunabilir. Eminim hocalar da kendilerine bişe olmasın diye kime yazdıklarını ne yazdıklarını anlatırlar.


bir ornegine sahit oldum. yaptiran adam su an yardimci docent.
turkiyede akademisyenlik bu. kimi kime sikayet edecegiz?


ulan sessizlik oldu bu soruyu sorduktan sonra tezini yazdıran ekşiduyurulu kullanıcılar mı olacak acaba


10 gunde ingilizce yazabilirler mi acaba?


bende bunlara yaptırayım bari iş güç uğraşıyoruz bir de bununla uğraşmayayım.
şikayet falan etmeyin olum size ne sanki herşey adeletli bi bu kaldı aq


lan arkadaş, açılan ilk duyuru ile verilen son cevap arasında bu kadar anlam kayması olan bir duyuruyu ilk kez gördüm.
