haftasonu birbirimizle yeni tanıştığımız arkadaş gurubuyla bir restorana gidicez watsapp gurubunda çoğu içkiden filan bahsediyor. Ben alkol kullanmıyorum ama arkadaşarımın tercihlerine de saygı duyuyorum, dolayısıyla benden yana bir problem yok. Şimdi restoranda herkes içki v.s içerken ben başka birşey içsem sıkıntı olur mu? Bir de ben ne içsem la bana da birşey önerin :D




 

ne sıkıntı olacak. en fazla muhabbetten biraz kopuk kalabilirsin eğer yeterince "girişken" değilsen. kola iç. ya da yemekle sadece su.

brotha b

Sprite limon içiyorum ben içmediğim zaman

argent dawn

Kokteyl?

yons

ben de kullanmıyorum alkol. pub tarzı yerlerde ilk tercih varsa limonata oluyor. siz restoran dediğinize göre yemek falan da olacağı için kola içebilirsiniz.

c1b2k3

alkol almayan arkadaşlarım genelde soda-limon, soda-vişne falan içiyor benim. ya da elma suyu iç şarap sansınlar :P

mutevazi

Bence kandırma, direkt kullanmadığını söyle :)

secilmis uye

sıkıntı olmaz

the kene

Aysti

hurma

En büyük sıkıntı mesela 5 bira içmek koymazken 5 kola içmek anlamsız geliyor insana. Şahsen ben araba kullanacağım zamanlarda yukarıda denildiği gibi Red Bull vb. alıp yavaş yavaş takılıyorum. Bence hiç sorun olmaz.

bigbadninca

Aaa bu ben, nasıl takılırsan takıl, ben vişne meyve suyu veya sprite alırım genelde isteyen istediği alkolü alsın. Sana da iç falan derlerse kullanmadığını belirtirsin olur biter.

atom karincanin torunu

Muhabbetin iyi olsun da ne içersen iç.

Tyler89

vişne soda iç

pembegurba

alkol kullanamadığım zamanlar oluyor (ilaç kullanmaktan ötürü). gecenin başında açık açık söylüyorum, ben içemiyorum ama siz devam edin diye. sıkıntı olmuyor.

eksi sozluk e bir daha geldim

3 tane değişik meyve suyu ya da kokteyl iç. Kola nedir? Gereksiz bir şey.

ykyt
1

mobil görünümden çık