Pamuklu ve siyah bir tişört almak istiyorum kışın gömleğin, uzun kollunun altına giymek için, nereden alsam?




 

H&m veya koton

bira sisesi kapagi

t-shirt yerine sıfır kollu bisiklet yaka atletler oluyor onlardan da kullanbilirsin ben öyle yapıyorum.gömleğim altına çünkü t-shirt böyle yakadan falan toplanma gibi falan şeyler yapıyor.
ama t-shirt istiyorsan ben de koton,hm derim.ayrıca lcw falan da olabilir.mudoda falan da var ama orası biraz daha tuzlu değmez.

high hopes of the sozluk

h&m'in strech basic tshirtleri güzeldir. 20tl falandı ama her mağazada beden bulunmuyor. ben 5 tane birden almıştım geöen sezon hem siyah, hem beyaz. koton, gayet de kaliteli, öyle iki yıkamada ağzı yüzü kaymıyor.

solomon

bir ara mudo'nun basic tişörtleri (ve sweat'leri ayrıca), tek renk, yazısı, bayağı ekonomikti, 1-2 sene önce 9 liraydı galiba. onlarca almışlığım var, dediğin gibi gömlek altı, sweat altı kullanıyorum. Son zamanlarda biraz pahalı olsa da yine de bir bak istersen.

internet mağazası var, alınabiliyor. outlet yazan kısıma bakarsın.

puc

decathlonda var düz tshirtler. iki sene önce düzineyle almıştım ben şantiyede giymek için tanesi 6 liraya şimdi taş çatlasa 10 lira olmuştur. kullan at modunda kullanıyordum. soldular tabi ama atlet yerine tshirt giyen biri olduğum için çok sorun değil öyle de giyiyorum.

argent dawn

Defacto.ya bakabilirsiniz.

c1b2k3
1

mobil görünümden çık