sonrasinda da kaliteli slow muzik yapip , bira icelebilen ama bar tarzinda olmayan bir mekan onerebilirseniz super olur

Kriterlerinize tam uymuyor lakin Cinnah Caddesi üzerinde bizim sık sık gittiğimiz Sedir diye bir yer var, yemekleri güzel, çok da pahalı değil.
Sonrasında da güzel mekan olarak Bestekar Sokak'taki 21'i tavsiye edebilirim. Canlı müzik yok, küçük bir yer, kalabalık olmaz, benim götürdüğüm arkadaşlarım çay bahçesine benzettiler:)


Ankara'da Kızılay-Ulus'ta F/P açısından iyi ev yemekleri genellikle öğle saatlerinde bulunabiliyor sanırım siz akşam yemeği olarak düşünüyorsunuz. Ulus'ta yemek zorunda kalırsanız -bu saatlere pek bir şey kalmaz belki ama- Boğaziçi Lok. iyidir fiyatları yükseldi oranın da gerçi ne zamandır gidemedim. Kızılay'da merkezi olarak özellikle Kardens'i tavsiye edebilirim Karadeniz yöresi yemeklerini severseniz, çeşitli sulu yemekler bulmak mümkün uygun fiyatlara.


bogazici iyidir ama pahalidir :) kardens daha uygundur


cebeci'de ideal yemek diye bir yer var. kurtuluş metrodan inip dikimevi'ne doğru yürüyün, siyasal'ı geçince sağda görürsünüz cadde üzerinde zaten. 8 lira, çok iyi.
