ıspartakule'de ev almayı düşünüyorum. yaşam nasıldır? arabasız ulaşım nasıldır? şu anda biraz dağ başı olduğunu fakat 2-3 seneye bayaa gelişeceği söyleniyor. cevaplar için şimdiden teşekkürler.




 

neticede dağ başı işte gelişse bile. arabasız orda yaşam zordur. otobüslerle taşınmak zorunda kalırsınız ki bu epey vakit alır. orda oturanlar genelde araç sahibi insanlar ve mecidiyeköye araçla gitmenin kolay olmasından dolayı tercih ediyorlar diye biliyorum. bu tip bir yerde yaşayacaksanız araç şart bence.

akustik cinayet

araç yoksa eziyet. özelden de detayları konuşabiliriz.

bordeaux

ıspartakule'ye araçsız ulaşımı tavsiye etmem. Doğu ekspresi gibidir otobüs,minibüsler. Her yere uğrar ve hep kalabalıktırlar. Erkek halinizle fort yeme olasılığınızın olacağı bir hat üzerinde seyahat edersiniz. Akşamları dönmek kabustur.3km yolu 1.5saatte eşsiz kokulu toplu taşıma araçlarıyla alırsınız. Ispartakule'den ev almaktansa esenkent civarı daha merkezidir orası olabilir. Ya da beylikdüzü'nü de düşünün derim. En azından ulaşım bahçeşehir ve ıspartakule'ye nazaran daha rahat olacaktır.

icemanr

2,3 sene mi ben Bahçeşehir'de oturuyorum ve Bahçeşehir çok güzel bi yer merkezlere uzak ama yinede süper ki 3.cadde bahcesehırde kuruldu istediğiniz herşety var artık arabasız ulaşım şu şekilde misal Taksım,Bakırkoy,Mecidiyekoy bunların Bahcesehıre Express otobuslerı var ındıgınız yerdende ıspartakule ' den gecen otobus var o sekılde onun dısında Avcılara minübüs,otobüs ve Beylikdüzüne minübüs var

tatarcan
1

mobil görünümden çık