mümkün müdür? Şimdi kilo problemi çekiyorum ama sabah kahvaltısına vakit yok poaça çayla geçiyorum, öğlen ve akşam sulu güzel yemek. İşim rahat, akşam pek çıkmıyorum gündüz otur akşam yat ama yok kilo alamıyorum. Youtube'da bu tarz kilo aldırmaya yönelik mixler var sizce işe yarar şey var mıdır böyle?

Kendi yaptığım mixi yazıyorum sizce bu işe yarar mı?
* İki bardak süt, bir avuç şöyle yirmi otuz tane eti cici bebe, birer yemek kaşığı bekmez ile bal. Bunları bi güzel çorba edip akşam yemeğinden bi iki saat sonra gömüyorum.

Proteinde sporda istikrarım yok götüm göbeğim bile çıksa sevinecem o derece.

Özetle: soru başlıkta. Teşekkürler süpermenler

 

şekerli içecekler içersen alırsın.

rock n roll

istediğin kadar yatsan da bu tür saçma sapan beslenmeye kassan da alamayabilirsin, alacağım derken farklı hastalıklara davetiye çıkarabilirsin. Bu, bir yandan bünyene-metabolizmana bağlı olmakla birlikte diğer yandan bazı hastalıklara bağlı olarak da gelişebilir. uzman doktorlara danışmanda fayda var; spor + yüksek kompleks karb+protein beslenme tarzı ile sağlıklı kilo alma şansın daha yüksek.
EK: çevrenizde vardır yoktur bilemem, hergün sözgelimi 1 litre cola içip, hamur işi vs. yiyip götü göbeği çıkmayan zayıf insanlar görebilirsiniz, gıpta da edilir böylelerine! bilmem anlatabildim mi?

candanag

İçki iç, rakı, viski, votka, tekila vs, ne bulursan iç, her gün iç, dehşet kilo alırsın. Kendimden biliyorum.

paranoyak senarist

karbonhitrat tozu. sütle iç ama bol bol su iç karaciğeri yorar.

komando kani var bende

Ne şekerli gıda tüket, ne içki iç ve karbonhidrat tozu yani gainer saçmalığına hiç girme. gainer zaten sırf şeker. 3-4 tane saklama kabı al, geceden hazırla öğünlerini.
Düzenli spor yapsan bu beslenmeyle güzel kilo alırsın ben spor yapmadan kilo almaktan yana değilim ama bi dene belki şevk gelir spor yapmak için.

tek öğün için; 150 gr et(tavuk-dana-hindi), 200 gr makarna,pirinç,bulgur yanına salata,cacık gibi yemeyi kolaylaştıracak yan ürünler hazırla.
günde 3 öğün ye bunu. 3 hafta yap sonucu gör. başka bi şey demiyorum. O yaptığın karışımı da yatarken içersin.

Çok bilen fitnesscı abilere buradan peşinen not; Arkadaş basit bir çözüm arıyor, şekerli, yağlı saçma sapan gıdalar yiyeceğine en azından bu şekilde sağlıklı gıdalarla istediğini alsın diye yazıyorum.

edit: balık yağı hapı alabilirsin, iştah açısından iyi olur. alacaksan kaliteli bi şey olsun.

zebragibi

Zebragibi teşekkür ederim değerlendirmeye çalışacam. Alkol kullanmıyorum zaten kötü alışkanlığım yok. Defalarca tahlil yaptırdım ancak hiçbir şey çıkmıyor sade biraz iştahsızım ve çalıştığım yerde kahvaltı vs. yapmam için pek vaktim olmuyor.

bana da mi lolo

Bir kutu fusetea 113 kalori mi neydi. Sen dusun.

delifaruk

Sağlıklı beslenme ve spor olmadan alacağın her kilo ileride sana pişmanlık olarak döner.

arnold schwarzeneger

keçi boynuzu pekmezi

nick konusunda kararsizim

pekmez, bal, süt tamam da cicibebe gibi yapay şekerlerden uzak durun, kilo alacağım derken kanser olmayın. kanserin en büyük besin kaynağı şekerdir. bol bol tahıl, baklagil tüketin.

yardiranadamm

yazın soğuk latte'ye alışmıştım. 3'ü bir arada gibi satılanlardan. o kadar sevmiştim ki günde 2 kez içiyordum soğuk sütle. 1 ayda 2 kilo aldım. hemen bıraktım tabi. şimdi ara ara canım istiyor da içmiyorum.

kakao

tam yagli sut/yogurt+bolca kuruyemis+oatmeal+muz'la yapsan daha iyi olur bence. eti cici bebe gereksiz sekerli. istersen bal da koyarsin.

sabah kahvaltini gecistirmek yerine bu karisimi geceden hazirla dolaba at, sabah ic.

gerard

kanki olm yağlı yemekler + yatmadan önce makarna atacan olm tosun gibi olursun iki güne :^)

bana da mi lolo
1

mobil görünümden çık