neden ağlar? her seferinde değil ama böyle ara ara ağlıyor, hayrola deyince de mutluluktan diyor ama kafamda deli sorular.




 

başarısız olduğun içi olabilir.

Sskywalkeremre

olur öyle. elinde değil.

[silinmiş]

pişman oluyo ondan hacı.

seyduna6687

eski sevgilisini unutamamış olabilir ve bu aklına gelince suçluluk duyuyor olabilir. test edildi, onaylandı.

john lee hooker

orgazmin etkileri, bazen öyle oluyor. orgazmi süreye yaymaya calis, tam zirveye cikmisken yavasla sonra tekrar zirve yap. o zaman azaliyor biraz.

atmaca.ged

hormon patlamasından dolayı olabilir. mutlu olmuştur, duygusala bağlamıştır. Güzel bişi yani

sta

pişmanlık diye biliyom ben.

abelardo

Hormon patlaması. Şiddetli bir şeyse ağlatabilir ya da yanak kasları ağrıyıncaya kadar ağız genişleyebilir (sessiz gülme gibi), hiç olmadı yattığı yerde yuvarlanmaya çalışan bir puding kıvamına getirebilir. Düzenli değilse cinsel hayatınız, uzun aralardan sonra böyle şeyler olabilir. İyidir iyi.

@atmaca.ged'e pek katılmıyorum, o zirvede kesersen cinayet çıkabilir, kan temizleyebilir durumu, bu bir. İkincisi zirveyi ne kadar uzatırsan şiddet o kadar artıyor, pek yayılmıyor. Kişiye bağlı da olabilir gerçi, bilmiyorum.

Sakin sakin ince ince ağlıyorsa suçluluk duyuyor olablir, "Ne olacak bizim sonumuz" diye düşünüyor olabilir.

aychovsky

Orgazm güçlüyse ağlayabilir.
Ya da toplumsal baskıdan ötürü sevişmek beyninde suç olarak yer ettiyse, kendi farketmese bile ağlamasına sebebiyet verebilir.
Ama iki türlü de hormonları coşturmuşsunuz, tebrik ederim.

bazilika

bilemedim ama normal değil. sıkıntı var.

sir gawain

kimse de dememis.

cok buyuk belki de?

ermanen

birası az gelmiş ondan

anti silence

eski sevgili +1

raycharles
1

mobil görünümden çık