ehliyet alicam alamiyorum. randevu bile alamıyorum internetten gece 00 olunca bakiyorum yine tüm istanbul dolu görünüyor. :(((




 

Tüm istanbul dan zaten alamazsın. Kursunun olduğu ilçeden alırsın ancak. Gece 12 de değil 8 ile 9 saatleri arası bak ilçene. Büyük ihtimalle 8 30 dur açılış. 8 25 de sayfayı yenile

ne nicki be

o ilçe olayı kaldırıldı, artık istediğin yerden alabilirsin de randevuyu nasıl halledersin bilemiyorum. eskiden kursların dosya teslim dönemlerinde 1-2 hafta yer olmaz geri kalan zamanlarda bomboş olurdu emniyet. hala aynıysa biraz bekleyerek alabilirsin randevunu..

calzoncillos

biraz bekle sınav biter bitmez alma. gece değil sabah dokuzda açılıyor. cumartesi günü randevu almak daha kolay. ( son 6 ay içinde 4 kere aldım biliyorum) ayrıca uzak ilçelerde her zaman boş yer bulunuyor.

mr fusion

Benimde başıma geldi burada sormuştum senin gibi bende sonra randevu alabildim. Nasil randevu aldigima gelince sabah 8.15 den sonra randevu sayfasina gir yenileyip dur sayfayı 9 a kadar tekrarla ben anca öyle alabildim. Pat karşına ıstanbul ilçeleri çıkıyor hemen hızlı hızlı randevu al.

hasanli
1

mobil görünümden çık