ya arkadaş bir insana sevgilisi o kadar mesaj atmıyordur yeminlen bayılıcam lan yeter artık !

bu mesajlardan nasıl kurtulabiliriz bilgisi olan var mı? nokta'ya girip iletişim bilgilerimi değiştirmek aklıma geldi ama denedim olmadı samki ?


 

bugun bana 4 tane falan geldi iu'den :)

fallthepieces

ya 4-5-6 allah ne verdiyse geliyor. bazen aynı mesaj 2 kez geliyor. bir de mesajlar uzun olduğu ve benim telefon eski olduğu için 1 mesajdan uzun olanlar telefonun 2 kez çalmasına sebep oluyor. çıldırıcem az kaldı :D

kuul

Nokta dan iletisim bilgileri değiştirilmiyor sanirim denemistim daha once. Bugun butun sinifin telefon titreyip durdu. Allahtan annemin numarasi kayitli da ben yirttim.

rayde

ya mesajları paylaşmanız mümkün mü? bende açıköğretim kesin kayıt mesajı bekliyorum kaç gündür..

neyle ilgili duyuru geldi acaba @fallthepieces, @kuul?

konuyla ilgili olarak; numaranızın nokta dışında sms sistemine eklendiğini düşünürsek auzef'i arayıp sms sisteminden çıkmayı talep edebilirsiniz sanırım...

edit: vay arkadaş yanlış kişiye gitmiş mesaj.. bana gelecek ooo banaaaaa! :D teşekkürler

synche

@synche,

ya hocam o kadar sinir oluyorum ki daha okumadan siliyorum mesajları. çünkü benimle uzaktan yakından alakalı değil. bir tanesini silmeyi unutmuşum ama yarım kalmış o da. diyor ki:

"iü auzef ön lisans havacılıkta yer hizmetleri yönetimi programı ülkemizin gelişen havacılık sektörünün nitelikli personel ihtiyacını karşılamak üzere...."

diye gidiyor :)

kuul
1

mobil görünümden çık