verilik 3-4 koca hurç dolusu kıyafet var elimde, ayrılmış ve düzenlenmiş değiller. bir an önce bir yere vererek kurtulmak istiyorum. hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bir hayrımız ucundan da olsa dokunur belki.

ben bunları istanbul'da nereye verebilirim. o kadar çok ki düzenlemekle uğraşamayacağım, bu şekilde alabilecek bir kurum varsa bir an önce vermek istiyorum.

teşekkürler.

 

belediye araç yollayıp adresinizden aldırıyor diye biliyorum. beyaz masa'yı arayıp danışabilirsiniz.

emfuzi

ayakkabı harici tüm kıyafetlerini h&m'e götürebilirsin.poşet başı 5 lira hediye çeki alıyorsun ve kıyafetler geri dönüşüme gidiyor. hem doğaya hem de cüzdanına katkı da bulunmak için güzel bir yöntem.

zannedersem tek eksiginiz bendim

h&m gibi firmalar bunları bazen piyasada 2. el kalmasın diye de yaparlar. emin olmadıkça vermeyin derim ben.

utanan ayi

ben geçen bir torba dolusu kıyafetimi, montlarımı filan çöp konteynırının kenarına koydum, markete gittim, geldiğimde alınmıştı. çöpten geri dönüşüm malzemesi ayıklayan kişiler almıştır muhtemelen. ama sendeki miktar çok fazla sanırım. İTÜ Vakfı'nın "Giysi Odası" var. sizin kıyafetlerinizi 3-5 liraya satacaklar, geliriyle de öğrencilere burs veriliyor. hem durumu olmayan öğrenciler ucuza güzel kıyafetler alabiliyor, hem de geliri kimsenin cebine gitmiyor. 3 lira 5 lira etiket konulmasını da yerinde bir hareket olarak görüyorum çünkü bedava olunca hayır işi gibi duruyor, çok eskiden ücretsizmiş mesela, utanıyormuş insanlar, gitmiyorlarmış. şimdi baya rağbet görüyor.
www.facebook.com

eskiden sizofrendim simdi iyiyiz

www.aipvakfi.org biz dönem dönem ailecek toplaşıp buraya götürüyoruz yıllardır.

sappho
1

mobil görünümden çık