sevgili isveç konsolosluğu 3.kez vize almama rağmen hala ısrarla 30 gün oturumlu 90 günlük vize veriyor, derdi ne bunların?




 

biz 3. dunya ulkesi oldugumuz icin.

goldentitan

yani sence ideali ne bu olayın ? senin yapman gereken verdiklerine şükretmen iyi ki türkiye kim dememişler

vosvos3131

ne verecekti? 30 gunden fazla sureli ziyaretci vizesi cogu ulke vermez zaten.

fortisvita

AB de 3 aydan sonrasi vize degil oturum izni oluyor. Oturum basvurusu yapinca da ilk basta 3 aylik vize verirler, gittigin ülkede o vizeyi oturum olarak degistirsin. Genelde prosedür böyle isler ama mutlaka istisnalar da vardir.

emrahday

turistik olanı bu sekilde, bizinizte daha uzun sureler var. ya da oturum ıznı ıste.

buryan

emrahday aciklamis ben de yazayim. 3 aydan fazlasi zaten "vize" degil oturum izni almayi gerektiriyor. AB vatandasi da olsan 3 aydan fazla kalamazsin oturum izinsiz.

sAINT

Verilen vize süresi başvurulan ülkeden ülkeye değişiyor. Aynı evraklarla bir ülke 1 haftalık vize verirken bir diğer 1 senelik verebilir. Sizin durumunuz başvurduğunuz ülkenin izlediği vize politikası ile alakalı.

Oturum süresi genelde hep düşük oluyor. 3 veya 5 senelik Schengen vizelerin de bile genelde 90 gün oturum sınırı vardır.

Sandeman

3 ne ki, ben isvicre'den belki 8inci aldigim vizede falan ancak 1 yillik vizeye ulasabildim. ustelik ingiltere'de okuyor ve ordan basvuruyordum. ilk baslarda isvicre'ye 4 gun gidiyorsam 4 gunluk vize veriyordu serefsizler.

isvicre ve isvec bu konularda cok siki. italya mesela 6 aylik vermisti lak diye.

gerard

allahın hakkı üçtür.

coripack1
1

mobil görünümden çık