soru başlıkta.




 

hiç demedim. sevmem yakınmayı.


not: bu seneki gs ve milli maçlar hariç.

cokponcik

düşündüm, dememişim. Adaleti birilerinin ya da yaratıcının sağladığını düşünmediğimden olabilir.

saksı

bugün saat 18 sularında.

ufukcel

Az önce bir duyuru sorusuna cevap verirken.

suicides underground

bugün sanayi bakanlığının teknogirişim sermaye desteğini kaldırdığını duyunca..

dedim dedim de kime dedim

her zaman ona benzer bir şey söylüyorum amk.

adaletini sikiyim amk dünyası

grid

bugün.

çingene dolu hırsız dolu rezil rüsva bir ilkokula gittim, ordan sonra sınavda bir şeyler yapıp boktan bir anadolu lisesine girdim ki ilkokuldan mezun olduğum sene 2 kişi anadolu lisesine girmişti, iyi olan da benimkiydi. neyse, bu boktan liseye girdikten sonra leş gibi bir ingilizce eğitimi aldık, son sene zaten derslerde test çözdük, 11.sınıfta da farklı bir hoca gelmişti soruları veriyordu. 11.sınıftan önce de aldığım ingilizce eğitimi milli eğitimin o aptal kitaplarından ve çok yetersizdi. şimdi üniversitedeyim, kimilerine göre türkiye'de okunacak iki bölümden birini okuyorum, yüzde yüz türkçe bir bölüm okuyorum, bir tane ingilizce dersi bile yok hazırlık da yoktu, geldim 3.sınıfa ve ingilizce bilmiyorum şu anda, konuşamıyorum yani. bu zamana kadar hep kendimde aradım suçu niye böyle bok gibi ingilizcen var diye ama geriye bakınca görüyorum resmen imkan yokmuş.

bir de st joseph mezunu ilkokulu eyüboğlu'nda okumuş bir arkadaşıma bakıyorum, onun kadar iyi olamamak -çok da -benim suçum değil sanırım.

vedat chili peppers

ben de belirteyim. kendim ortalama bir insanken ve kendi halimde bir şeyler yapmaya çalışırken bir sürü insanın kuruş hesabı yaparak yaşaması bana koyuyor sonra kafamı 180 derece çevirip baba parasıyla hiçbir şey yapmadan hayatını yaşayan ve yaşayacak insanları görüyorum önce imreniyorum sonra ulan ben imreniyorsam az önce üzüldüğüm insanlar ne yapsın deyip daha da sinirleniyorum. bende de böyle durumlar.

proletarier aller lander vereinigt euch

ızdırabına sövüyorum genelde

neseranni

Hatırlamıyorum ama çok uzun zaman olmuştur. Uzundan kastım baya bir uzun zira bu dünyada adalet aramamayı çok uzun zaman önce öğrendim.

Evocati

Geçen hafta Monaco'da yatının içine aston martin arabasını park eden adamı görüp, bi an bi ay boyunca kaç para maaş için çalıştığımı ve bu miktarın o adam için ne ifade ettiğini düşündüğüm zaman demiştim.

bugunku antremanda goz dolduran futbolcu

her gün..

fransızkalanadam

Dillendirmesem de ara ara aklimdan geciyor.

Sans faktorunun etkin oldugu durumlarda ornegin. Ya da en cok torpil vb. adam kayirmali duurmlar. Daha yetkinsin ama rakibinin dayisi saglam. Dunya demeyelim de bizdeki isleyislere oyle serzeniyorum.
Neyse vardir bir hayir diyerek noktaliyorum, yapçak bi sey yok.

elmali kurabiye

her tecavüz, şiddet haberlerini gördüğümde. bi insan kas gücüyle, parasıyla, zekasıyla başka birini ezip üzdüğünde.

amk onların!

seksen9

Dilimize pelesenk.

take me rufee2

bizim bacilardan biri oxford'a gidemeyecekti parasizliktan o zaman demistim. neyse ki burs buldu da halloldu is. gerci halloldu da kufur yine kalsin orada parasizliktan okuyamayanlar icin.

asansor faciasi var yine son donemden. onlarin yevmiyeleriyle bazilarinin bir ogunune harcadiklari parayi dusununce insan demeden edemiyor.

John Finn
1

mobil görünümden çık