hepsiburada'da gezerken tesadüfen gördüm, birkaç tane farklı markanın varmış hatta, ilgimi çekti yorumlara falan baktım herkes olumlu konuşmuş, güzellik merkezlerine gitmeye ne gerek var falan demişler.

hakkaten ne gerek var eğer böyle bir teknoloji varsa? bildiğim kadarıyla çoğu yerde fiyatları da bu aletlerin fiyatına yakın çekiyolar (çok bölge ya da tüm vücut için konuşuyorum bu arada).

mesela:
www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

mantıksız mı?

 

bana da mantıklı gelmişti ancak güvenemedim. çevremde bir deneyen, "iyi" diyen olsa alırım ama işte :/

111111

Ailemde cilt kanseri hikayesi olduğundan korktuğum için lazere gitmiyorum. Ama gidenler için çok da mantıksız görünmüyor. Foto epilasyon lazerden biraz farklı, aslında mantığı aynı ama kullanılan ışın tipleri farklı.

aychovsky

aslinda gercekten ise yariyorsa ve isin ayarlarini evde yapabileceksek gayet mantikli. ustelik kullan/at bir sey de degil. anneniz, kiz kardesiniz varsa birlikte rahatlikla kullanilabilir. arastirmak gerek.

fraise

IPL pek tavsiye edilen bir lazer epilasyon türü değil. İşe yaramadığı söyleniyor kalıcılık açısından, pek etkili de değil. Diode ve Alexandrite başarılı bu konuda.
Onun için bu alet biraz mantıksız evet.

rabbititus

Tria IPL değil gerçek lazer ve bayağı popüler.

Lim5

Başlangıçta etkili olabilir ama güzellik merkezinde uzmanlar tüyler azalıp inceldikten sonra farklı makinalara yönlendiriyolar. Bu yüzden mantıksız buluyorum. Bununla azalsa bile bitmez, bitmesi için yine güzellik merkezine gitmek gerekir bnce.

megalomaniac

Hepsiburada artık coştu.. Fiyatları marketlerden dahi pahalı.. Aynı ürünler başka yerlerde çok ama çok daha ucuz.. www.bulabilirim.com

Bu arada evde kullanılmıyor çünkü bir kerelik o para çok zor geliyor :)

white35
1

mobil görünümden çık