
meltemciiiim gelir anlatır biradan dolan bişey nasıl aynısı oluyosa te allam ya insan bi düşünür damacanalar neden 19 litre diye 18 olsa bara giremzler


-da bulunma hal eki zaten, ilk cümlede 25.dakikada yazmam gerekiyor gerçi ama.


hala şu işin çözülememiş olması daha saçma. maç başlayalı kaç dakika oldu deyince 24 diyeceksin ama? doğru soruları soralım pls. kaç yaşındasın? = kaç yıldır yaşıyosun?


ya arkadaşlar yaş kelimesinin tanımının ne olduğunu biliyorum teşekkür ederim. dünyadaki her şey içinde bulunduğun kısma göre, üstü yuvarlananan kısma göre tanımlanıyorken yaş niye üstü yuvarlanan şekilde tanımlanmamış ne kadar da saçma diyorum bana saçma geldiği için. saçma gelmeyenler hayır diyebilir bu soruya. böyle dolan kısımla tanımlanan bir şey var mı içinde bulunma hali için, -de -da eki için.
not: derdimi sikeyim.


2014. yıl dersen daha iyi anlarsın bence konuyu. şu an 2014. yıldayız. yaş söylerken kaçıncı yılda olduğumuzu söylemiyoruz, yaşayıp bitirmiş olduğumuz kadarını söylüyoruz.
