Beyler bu siteden alısveris yapanınız var mı?

kingston 16 gb flash disk buldum 6$ gibi bir fiyata. sizce çok iyi değil mi?

ama güvenilir mi?

satıcının profiline baktım bana pek güven veremedi de.

 

sandisk'in 16'lığını bimden 10 liraya almıştım yazın. aha bundan:

www.hepsiburada.com

kargo bedava, 15 liraymış hem de.

mattiadestro

az kalsın siparis edicektim.

eyvallah dostum :)

tekgozodadayasayangenc

ben çinli başka bir siteden 4 gb mini sd kart aldım 2$ mı ne verdim. harbiden de adaptörüyle falan gönderdiler gayet de kingston yazıyor her yerinde ama ne kadar orjinal ne kadar çakma bilmiyorum hiç sıkıntı yaşamadım. hala kullanıyorum. gigabayt'ı 1 liraya geldi :)

maxhoper

32 gb jet flash 3.0 10 euro aldim gecen. onlar iyi hos görünüyor kulaga güzel geliyor da genelde sahteler. yok degilse de hizlari o kadar düsük ki. 3.0 degiller, 2.0 bile olmayabilirler, bir pdf atacagim diye yarim saat beklemistim.

genelliyorum arada hazine gibi cok güzel ve ucuz modeller olabilir. benim gördügüm el sürdüklerim bu sekilde ama.

wiillii

en çok satılanlar listesinden gittim 64 gb aldım.

tamam 64 yalan yok ama müthiş ötesi yavaş ve dosya kayıpları oluyor. evde duruyor öyle mikro sd kartım...

siradisi00

Telefonlar buralardan alıyor toplu olarak. Sonuç hüsran.

cetoxim

Alma.

birfincankahvedahaisteyenadam

ali expressten bellek urunleri kesinlikle alinmamali donanimhabere gore

jedilance

eyvallah beyler. alıp satmalık ne alınabilir peki?

tekgozodadayasayangenc

ha sen ticaret yapacaksıııın. :)

aliexpress'ten alışveriş için (yurt dışı siteler diyelim) yıllık 75 dolar gibi bir sınır olması lazım. toptancı gibi getirtemezsin yani. satacağın üç beş şeyden de kâr elde edemezsin. senin akıl ettiğin şeyleri yıllar önce akıl etti insanlar, ne alırsan bir milyon devri kapandı. dükkanın olacak, telefon aksesuarı satacaksın. onun için de aliexpress'ten almana gerek yok, senin 10 kuruşa alacağın şeyi toptancılar yarım kuruşa alıyor. ticaret yapacaksan memleketindeki toptancılarla bağlantı kur.

yirmisantim
1

mobil görünümden çık