ağır olmayan ama pall mall kadar da hafif olmayan, ağızda iğrenç tat/boğazda berbat acı bırakmayan orta karar bir sigara önerebilir misiniz? ne içelim?
"sigaranın boğaz yakmayanı/acıtmayanı mı var" demeyin. turuncu pall mall gerçekten hafif. arkadaşlardan camel falan otlanmıştım da ebeminkini tersten görmüştüm, o ne pis ağır sigara öyle.
sürekli içmediğim için fiyatı çok önemli değil. gerçi bu gidişle sürekli paket taşımaya, 2-3 günde bir sigaradan günde 8-10'a gideceğim gibime geliyor ama dubakalım.

Kent switch, camel beyaz, esse, chesterfield lacivert olan, davidoff çeşitleri bunları içiyorum ben.


camel white zannımca


camel'ın black olanı mıydı şu şerefsiz olan? oydu sanki. white'ı deneyeceğim. kent switch'i ev arkadaşım içiyor, ondan da tatmıştım sanırım ama pek beğenmemiştim. yalnız ne pis herifim ben de ha, sırf arkadaşında var diye sigara içer mi insan aq


abi camel white olur mu ya normal camel'dan çok daha leş bir sigara emin ol. chesterfield beyaz baya hafif artık neyse beyaz mı açık mavi mi ondan ama bir de masmavi olan var pakedin o değil ha. valla nasıl anlatsam şaşırdım.


Pescadorcum insanlar genelde böyle sigaraya başlıyor. Yabma. :/ Sonra bırakana kadar imanı gevriyor insanın.


@ay nov kung fu, biliyorum. maalesef kendime sigara konusunda çok güvendim. dün akşam hiç keyif için falan değil, sırf canım istediği için 2-3 saat arayla içtim. bilmiyorum ne yapçam. zaten her yerim dökülüyor, sanırım 3. paketten sonra kendim de ölürüm problem kalmaz :/


1 yıl Pall Mall turuncu içtim dediğin gibi artık boş hava üflüyor hissi verince Pall Mall mavi kullanmaya başlamıştım tavsiye ederim tam aradığın sigara.


marlboro light ya da camel white al. ikisini de istemezsen bi tık üstü chesterfield beyaz var.


djarum iç
