Öyle mi?




 

ay var olduğu sürece romantizm bitemez <3

neferkitty

Her çağın kendine göre romantiği ve kendine göre çılgını olur. Bunların hiçbirinin sayısı da zannedildiği kadar az değil.

aychovsky

başka bir açıdan özellikle blogerlardan kapılan romantik futbolseverlik de var. total deyince ağızlarının suyu akar bunların. sevmem ama.

brad pitt

Tabii ki değil, manyak mısınız da romantik oluyorsunuz? Siz öyle ay ışığı, gözlerin, su yüzeyinden yansıyan pırıltılar falan derken iç çamaşırınıza kadar alırlar, organlarınızdan olursunuz, bir kolunuzu bir bacağınızı bir de temiz bir kalbinizi kırarlar, üstüne bir güzel taciz ederler, farkına bile varmazsınız.

stormborn

manitaya şiir yazarken de amaç seks, yemeyin olm bizi. romantikler sevişmeye sevişmeye mi azaldı sanıyorsunuz? daha kestirme yollar keşfettik sadece.

namus ninjası

öyle. değil. her defasında, ısrarla akıllanmadan üzülmemiz de bundandır.

sutsuz kahve

bu sabah uyandım, her şey ölmüş.

Solem

14-18 yaş arası böyle düşündüm ben. duygusal, romantik bi' velettim. ama çevremdekiler hep dünya skime minare gtüme yaşayan, ona buna "yazan", "çıkma teklif eden" insanlardı. ilişkilerine önem vermezlerdi. "vay amk centilmenlik, efendilik, adamlık ölmüş" dedim.

ama 18'den beri, iki senedir, aynı kafada olduğum çok fazla insan gördüm. hiçbirimiz yalnız değiliz koca dünyada. ki böyle hayıflanan birisi olarak benim ilişkilerime, sevdiklerime karşı ne kadar sadık ya da doğru veya romantik olduğum da tartışılır. böyle şeyleri pek düşünmemek lazım. üzerine gitmemek, kalıba sokmaya ya da farklılaştırmaya çalışmamak gerek. öyle olunca gerçekten kimseyle uyuşamıyorsun.

pescador

Kapitalizm varsa romantizm ölüdür. Bu çağ, romantiklerin çağı değil.

Ek: Bunca insanın, romantizmi, sadece kadın-erkek ilişkileriyle ilgili sanması çok üzücü.

devilred

Ben romantik olduğunu zanneden/iddia eden çoğunuzun romantik olduğunu bile düşünmüyorum. Öyle çağırılmaktan hoşlanıyorsunuz sadece.

buff

devilred +1, kelimesi kelimesine hem de.

stormborn
1

mobil görünümden çık