iki saç boyama arasındaki "minimum" süre ne olmalıdır? şu an ağlıyorum ve bunu yazıyorum biliyor musun? saç yanması meselesini yaşamamak ayrıca saçı yıpratmamak için sağlıkılı süre nedir acaba?

çok kötüyse boyayın bence, diğer türlü 20 gün diyorlar kuaförler


aynaya bakınca tiksinmiyorum kendimden? "bilerekmiş gibi sanki" diye avutuyorum kendimi. 15'te anlaşalım.


çok kötü değilse 1 aya yakın dursun o zaman.


madem durum kötü ve bu da bi kerelik bişi boyayın ve ardından bakımını zartını zurtunu yapın.


misal sarı yaptıysanız ve tekrar sarı tonu yapmak istiyorsanız açarak falan dip boyası da dahil 20 gün diyorlardı evet ha ben 20 günde boyatı yakmamıştım... koyuysa 15 de deneyebilirsin bence... bir de fazla bekletmezsen saçta bişicik olmaz artık amonyaksız boyalar var olmadı onlarla bi çözüm yaratılabilir diyorum.


ben en az 10 gün diye biliyorum


Aynı gün boyadığım oldu veya bir gün sonra... Her hafta boyadığım da oldu, düzenli olarak her ay da boyuyorum 2 yıldır e biraz yıprandı ama salla yani çok da bir şey olmaz.
