bicaktan kastim ucuna takilan sey. Gillette'in ucu degisen modelleri var ya, mesela fusion power. 5 bicakli sevdigimden ondan alayim dedim tekrar, sap + uc 15 lira, 4 tane yedek uc 40 lira. neredeyse 4 tane sap + uc alsam ayni paraya gelecek utanmaz herif.
gillette fusion proglide varmis bir de, o daha ucuz sanirim. 5 bicakliysa onu alayim. oyle gur sakalli ormanci biri degilim de cok smooth oluyo bol bicak olunca. siz n'apiyosunuz?



 

haci bende progilide vardı bikaçkere kullandım duruyor öyle en güzeli. yaprak jiletle tıraş olmak. wilkonson classic aldım bide yaprak jilet mis.

all girls dream

5li tahriş ediyor. ucuna takılan sey kartuş

all girls dream

bu satış politikası tamamen. yazıcı kartuş olayı gibi aynı. kullan at jiletler kullanıyorum gillette'in.

proletarier aller lander vereinigt euch

@allgirlsdream, wilkinson bulmak zor ya, mahalle bakkalinda anca gillette modelleri var, onlardan yurumek istiyorum. 5'li tahris ediyo da, 3'lu de cabuk tikanip kesmiyo abi :/

hjarteblod

hangi şehirdesin. bide illa wilkonson olmak zorunda deil. orta kalite bişi al. yuma almada.

all girls dream

istanbul'un mecidiyekoy'undeyim.

hjarteblod

zamanında mach3 aldım. mach3 turbo da uyuyor ucuna. indirim zamanlarında ucunu 5 tl'ye bulmak mümkün. tabi 8li falan alınca. 3 bıçaklı. her uç 1 ay gidiyor bana. daha da gider de çok kasmıyorum.

bence titreşim falan hikaye. 3ten fazla bıçak da manasız geliyor. arada 4 mach3 alana bir 5 bıçaklı falan hediye ediyorlar, yeni bıçağa yönleneyim diye. öyle deniyorum falan.

siradisi00

tahtakalede ibadullah cesit cesit model model var

all girls dream

Su an blue 3 degisen baslikli tras bicagi kullaniyorum fusiondan bir damla farki yok blue3 hem ekonomik hem guzel

thracian

gillette'in pazarlama stratejisi o. ucuza aleti satip, asil voliyi kartuslardan vuruyor. kullan at tiras bicagi kullanin. 3 bicaklilar falan kartuslulari aratmaz merak etmeyin.

bic flex 3 bicakliyi deneyin

yigitovic

braun'un son model makinesi var bende.

[silinmiş]
1

mobil görünümden çık