Merhabalar, 6-7 yıldır Bausch & Lomb soflens 59 kullanıyorum. Aslında ben memnunum ama geçen gittiğim bir optik bu markayı artık başarılı bulmadıklarını, pek tavsiye etmediklerini vs söyledi.

Hazır lenslerim bitmişken yeni bir markaya şans vereyim diyorum. Fiyat /performansı göz önünde bulundurarak hangi marka modeli tavsiye edersiniz?


 

uzun süre johnson&johnson'ın acuvue oasys ürününü çok memnun kalarak kullandım. fiyatı bence uygundu sunduğu konfor için.
www.acuvue.com.tr

depol

acuvue oasys +1

pandispanya

acuvue oasys +1 de benden. Soruya cevap olmasa da lensmarket lens almak için iyi bir yerdir ayrıca.

afush

son bir kaç yılda kontakt lensler de değişim gösterdi. Yeni hammaddeler kullanmaya başladılar ve bununla birlikte büküm yarıçapları bile değişti.

Lensi sipariş etmeden önce bir göz doktoruna gitmenizi tavsiye ederim. Lensleri takip eden biriyse daha önceden rahat ettiğiniz lense göre yine rahat edebileceğiniz bir lens önerebilir, farklı markaların deneme lenslerinden de verebilir.

burfak

Birkaç aydır, aylık Air Optix kullanıyorum. Doktor özellikle reçeteye onun markasını yazmıştı. Çok memnunum. Ama göze iyi uyum sağlamalıymış, aksi halde işkenceymiş. Diğer markaları deneyimlemedim.

n3tw0rk3r

johnson&johnson acuvue oasys +1

hic baska lens kullanmadim, karsilastirma yapamam. bununla basladim, cok memnunum hic degistirmeyi dusunmedim.

gerard
1

mobil görünümden çık