öyle ahım şahım bütçem yok. bütün gün elimde telefonla gezen biri de değilim. uygulamalarda takılmasın, teklemesin vs. istiyorum. pil süresi ne alemdedir? 16 gb sorun oluşturur mu? servis olayı ne durumdadır. hanımlar beyler yardımlarınızı bekliyorum, tavsiye eder misiniz? artılarıyla, eksileriyle.




 

Alinir bence. Bende var diye demiyorum. Telefon cok hizli, program cokmesi nadir. Ekrani cok guzel ve canli. Eksileri pili 1 gun kurcalamazsan gidiyor. 16gb biraz az. Ama muzik falan dinlemek istersen otg diye ekstra depolama cihazi takiyorsun ama onun icin de root etmek gerekiyor.

rhollor

arkadasta var, bayıldım. o bütçeye alternatifi vardır yoktur bilmiyorum ama telefon gayet güzel. 16 gb'ın bazen yetmediğini söylüyor aynı arkadaş ama çok abartılı bir pırablım değilmiş.

nodrap

Nexus 6 Çıkacak mı bilmiyorum ama eğer çıkarsa yakın fiyatlardan çıkabilir ama türkiye geç gelebilir o yüzden nexus 5 iyidir.
16 gb hafıza yetersiz kalabilir ama sana tavsiyem telefon yüksek ihtimal şu yeni çıkan çift taraflı flash bellekleri destekliyordur, film dizini oraya atar öyle takılırsın mesela.

atom karincanin torunu

bende almayı düşünüyordum ama sarj durumunu duyunca vazgeçtim.

feue

piyasada bulabilsek, bir iki yerde bulabildim beyazını. biraz daha düşerse alırım herhalde. 1300-1400 çok yüksek fiyat. tasarım ve özellik olarak gerçekten harika duruyor o ayrı.

painteddark
1

mobil görünümden çık