[q]
(7) 

ölüyorum sos

mula #844880
20lik dişin bittiği yerdeki diş eti şişti, komple her yeri ağzımı açamıyorum yemek yiyemiyorum. kaç gündür böyle. ağrıdan uyuyamadım çok kötü ağlıyorum.

ama dişimde hiç ağrı yok. 20'lik dişim üç dört yıl önce tamamen çıktı büyüdü zaten yeni çıkmıyo. yerleşik düzene etler başkaldırdı. napıcam ben bu asi birliklerini acile gitsem diş hekimine git derler mi ölüyom ya


 

nerden bulucam tatil günü

mula

bulunduğun yerde ağız ve diş sağlığı merkezi vardır devletin. oranın acili oluyor açıksa oraya git. en azından ağrı kesici falan önerirler bişey yaparlar.

yigitkaraca

sistigine gore feci intihap kapmistir o. raki ya da vodka ile gargara ve arada bir iki tek atip dinlemeyi dene. normal gara islemez artik.

ilk firsatta ds hekimine git. muhtemelen antibiyotige baslayip, intihabin dinmesini bekleyecek.

tdl

doktora git. benim kirilan disimi guc bela ceken doktor soke olmustu, "bu ne laaaan" diye. cekmeseymis ben de senin gibi cok uzulecekmisim. ama merak etme seninkini pat diye cekmez tabii baska bir sey yapar herhalde.

git sen doktora de boyle boyle. o agriyla yasanmaaaz, boyle sey olmaz. et mi yedin bayramda, ondan mi oldu? sebebi ne bilmem ama et korkunc agritiyor. minicik bosluklara bile girebildigi ve lastik kivaminda oldugu icin herhalde. herkes agliyor bu ara ben de dahil olmak uzere disim agriyor diye.

pescador

acil olur özel olur git bi doktora zaten çekemez dişini antibiyotik verecekler kullanım ve iltihabın inmesiyle dişin çekilecek. en azından antibiyotik kullanımına başla. ağrı kesici olarak majezik candır.

emininsel

böyle durumlarda acile gitsen bile öyle çekim veya ağrı kesici iğne vurmuyorlar. antibiyotik ve ağrı kesici ilaç yazıp gönderiyorlar. tanıdık diş hekimi varsa öğren ilaç isimlerini git eczaneden al. ben 2 defa boşu boşuna gecenin bir vakti diş acilini gitmiştim. her iki seferde de, "iltihap var. antibiyotik kullanmadan çekemem" demişti.

zam sampiyonu domates

augmentin verirler bu durumlarda iltihap dusurmek icin disciler

sage
1

mobil görünümden çık