Merhabalar. 700 lira civarı karınca kararınca bir kasa toplayacağım. Nakit olarak dahasını aşabileceğimi sanmıyorum. Beni bir süre low da olsa oyunlarda idare etsin yeter, işlemcide dahili grafik birimi olduğundan, ekran kartını şimdilik erteliyorum. 500gb hdd de hali hazırda beni idare ediyor şu anda.

İşlemci: AMD A8 5600K X4 3.6 GHz 4MB FM2 HD7560 VGA
Anakart: Asus A55BM-E DDR3 2133MHz S+V+GL+16X FM2+
PSU: Nagas 500W AO500 Güç Kaynağı +80 Bronz Aktif PFC
Kasa: FRISBY FC-A2830B MIDI TOWER 300W KASA

Şimdi şöyle özetleyeyim. Elimde 2x2 ram var, mhz değerleri 1333. Bunun yanına bir tane 4 gb 1333mhz alsam, genel olarak herhangi bir uyum problemi yaşar mıyım?

Bu dördünün fiyatı 570 lira civarı bir meblağ ediyor. İşimi görür gibi fakat tavsiyeleriniz çok iyi olur.

 

dahili ekran kartıyla bir şey oynanmaz gibi.

argent dawn

Youtube'da test videolarına falan baktım biraz da low ayarda iş görüyor oyunlarda.

taking fire need assistance

Kötü de olsa harici grafik kartin olsun. 100tl civarina ikinci el gts 450 veya o ayarda bi kart al. benim eski bilgisayarimda vardi. 2013 yilina kadar cikmis bi cok oyunu(Skyrim, Hitman Absulution, bioshock 1-2) full hd 1080p oynayabiliyordum. Gidip 500 küsür tl para vereceksen, 100tl daha ver. Bi anlami olsun. Ekran kartsiz yukardaki arkadasin dedigi gibi bir seye benzemeyecek cünkü.

acsr777

Gts 450'nin ikinci elini araştırdım ama satan yok sanırım. Bu nasıl olur peki?

www.sahibinden.com

taking fire need assistance

Amd apu'da bulunan grafik işlemcisi sistem belleğini kullandığı için 1333 Mhz bellekle düşük randıman alırsınız. Apu yerine sade işlemci kullanın:
www.eksenbilgisayar.com (181 tl)

Bu ekran kartını aldığınızda bütçeyi fazla aşmamış oluyorsunuz:
www.vatanbilgisayar.com (218 tl)

mario64
1

mobil görünümden çık