Maması suyu var, oyun oynadık. Bana miyavlıyor, bana baka baka beni takip et der gibi odasına gidiyor, peşinden odaya gidiyorum, odanın içinde bir tur dönüp bana baka baka miyavlaya miyavlaya tekrar salona gidiyor. Anlamadım? Balkon kapıları falan da açık. Bir de sabahları biraz fazla uyuyunca beni uyandırıyor, uyanmayınca ısırıyor falan. Normalde öyle şeyler yapmazdı, son zamanlarda böyle.




 

Kac yasinda? Kisirlastirma islemi yapildi mi?

robokot

odada böcük vardır. odada su kaçağı vardır. odada bir şeyden rahatsız. odaya parfüm sık. oda oda oda.

the wild kitten

4 yaşında. Kısırlaştırılmadı, ama öyle kızgınlık dönemi miyavlamalarından değil.

stormborn

Problem odada, yere eğil bir bak bakalım. Alamadığı bir şey vardır belki, kafayı takmıştır.

Lim5

Hiçbir şey yok gibi odada. Her yere gayet yetişebilir, parfüm de sıktım, perdelerin arasına kadar baktım böcek falan da yok. Anlamadım.

stormborn

Bi ihtimal henuz kizginlik doneminde gibi gorunmese bile yaklasmis olabilir. O da anlamiyodur noldugunu. Boyle acayip hareketlerden sonra kizginliga girdi bizim kedi çünkü

rayde
1

mobil görünümden çık