kusma anındaki öğürme ve kusma hissi size de olabilecek en kötü şeylerden biri gibi geliyor mu?

emetofobi değil bendeki, cevap bu olacaksa peşinen söyleyeyim. o baya baya uç bir örnek.

30'a merdiven dayadık, hayatımda sırf bu kusma hissiyatından dolayı yalnızca 2 ya da 3 kere kusmuşumdur hatırlayabildiğim kadarıyla.

arkadaş, midem bulandığında, fazla içtiğim bir gecede mide bulantısından kurtulma ve rahatlama yöntemi olarak kusmayı neden beceremiyorum ben? o anı düşünmek bile geriyor beni!

 

hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri kusmak. o mide kasılması, o istemsizce ağızdan dökülme, o bıraktığı tat... aksine bir de çok rahatlatıcı bir eylem ama kusmamak için çabalayanlardanım ben.

devilred

benim de universite 3. sinifa kadar ayni sekildeydi. inanilmaz nefret ederdim. sonra bi gun cok icince kusmaya calistim isteyerek. bi kac seferden sonra da alistim. simdi cok rahat geliyor. miden mi bulaniyor, kus rahatla.

hatta gece yatarken yanima uygun bisiler de koyardim sonradan, kusmak icin.

she was my baby

parmak at kendine. yani ağzına parmak sok.

hkku

kusarken öne cok egilmemen gerekiyor, burun yanmasi ve burnundan aarrrgggghhhhhhhh. bunlar hep bu yüzden.

igrenc olmasina igrenc. lisede bir arkadasin evindeki bol kusmuklu uzun geceden sonra yanimda daima alka seltzer tasir oldum, ancak bir doktor arkadas, kusma noktasina gelindiginde kusulmasi gerektigini ilacla vs bastirmamak gerektigini, bünye zehirlendigi ya da dengesini bozdugundan dolayi kusmaya calistigini söylemisti. kusma hissini bastirmak bayilan adami ayakta durmaya zorlamak gibi. ters. birakin ciksin.

ama saclari toplayin, kafayi cok egmeyin. insan kendisinden igreniyor. ben kan kustugum günden beri cok hassasim, abartmamak ve o noktaya hic gelmemek konusunda. karistirmiyorum da eskisi gibi. cömezdik, heyecanliydik, ondan oldu galiba.

wiillii

Ben de nefret ediyorum. Gerçekten korkunç bişey. Bu yüzden alkol sebepli kusmayalı 10 sene filan oldu. Hastalıktan da uzun bi süredir kusmadım sanırım ama en son hatırladığımda kusarken ağlıyodum "kusmak istemiyorum" diye. Çok büyük bi çaresizlik anı gerçekten.

pandispanya

Feci sekilde nefret ediyorum. Mide bulantisi kadar berbat birsey yok. Dun aksam da midem bulaniyorken bunu dusundum ben de. Ama bir sekilde kustuktan sonraki rahatlama hissi muhtesem.

delifaruk

benim de en korktuğum şeylerden biridir.sanki hayatta bir daha hiç bir şeyden keyif almayacakmışım gibi geliyor bu da yetmezmiş gibi ne zaman birini kıskansam kusuyorum, hayat zindan oluyor resmen:(

proustun bir aski

içip kusup dönüp içip sonra gidip tekrar kusup sonra tekrar döndüğünde içme artık denince kızıp olay çıkartan insanlar tanıyorum. bu yol yol değil. olabildiğince az kus ama sonuçta kusma çok doğal bir reflekstir. yani zehir atacaksın sonuçta. o şeyin içinde durmaması gerekiyor. bunu bilmen ve telkin etmen lazım kendine.

namus ninjası
1

mobil görünümden çık