instagram.com

videosu burda. durduk yere fandan sesler gelmeye basladi actim baktim temiz. kafayi yicem nasil cozulur bu sorun ?


 

www.youtube.com
bi de "macbook pro whining" diye aratin cpu kaynakli olan da bi sorun varmis buna benzer, o da olabilir.

hjarteblod

bi 10 dakika ottu ve suan kendi kendine ses kesildi

seljax

kanka sana cozumu sunayim: gobege bir damla makine yagi. baska hicbir seye gerek yok.

bohr atom modeli

makina yağı günü kurtarır. Kısa süre sonra ses geri gelecektir. Tek gerçek çözüm fanın değiştirilmesidir.
işin teknik kısmı da şöyle :

Mil yatağında aşınma olmuş bu da rotorda titreşim yapıyor. Titreşim sebebiyle dengesizleşen rotor devir kaybediyor, sonuç olarak gürültülü ve ağır çalışan bir fanınız oluyor. bi şekilde normal çalışma devrine ulaşırsa gyro etkisiyle nispeten titreşim yapacak dengesizliğinden kurtuluıyor ve sesi kesiliyor. Çok ileri aşamalarda fan durmaya yakın devirlerde çalışacak ve soğutma etkisi göstermeyecektir. İşi bitmiş yani.

vakit kaybetmeden fanı değiştirin. Aksi halde yeterli soğutma sağlayamadığından mac'i yakabilirsiniz.

maxhoper

fan meme yapmis.. degismesi lazim.

trolleybus

bu fanin vidalari farkli onu sokmek icin tornavida nerden bulabilirim ?

seljax

o tornavidalar hırdavatçılarda var. Bazı milyoncularda adi, ucu ufalanan kopyaları var. Tekzen ve benzeri mağazalarda da bulabilirsiniz.
urun.gittigidiyor.com internette şöyle setlerin içinde bulabilirsiniz. Ama kalitesi soru işareti.Yine de sizi kurtarır hepsi de.

maxhoper
1

mobil görünümden çık