Arkadaşlar merhaba,

Trende hayali bir kompartmanda, 3 bir tarafta üç diğer tarafta koltuk olmak üzere koltuklar var. siz herhangi bir yerde oturuyorsunuz. bu çifti hayal ettiğinizde karşı karşıya mı oturuyorlar yoksa yanyana mı oturuyorlar?


 

yanyana benim karsimda oturuyolar

exlibris

yanyana

kakao

yanyana. niye sordun haci?

earthsea

yanyana

matilda

Karşılıkli :/

rayde

çift dediğin için yanyana diyorum. sizden başka iki kişi daha var desen karşı karşıya derdim.

cemiyetin unlu simasi

Karşılıklı düşündüm. Kesin kötü bir şey çıkacak dimi

shiranai

çiftine göre ve duruma göre değişir. yeni çiftse muhtemelen yanyana oturur ama yüzyüze konuşmaları gereken bir şeyse veya konuşurken birbirlerini görmeyi seviyorlarsa karşılıklı otururlar. ama karşılıklı oturmak genelde yüzleşmektir, karşıt görüşte olduğunu, bir tartışma veya gerginlik olduğu gösterir. istisnai durumlar olabilir tabi ben de sevgilimin bazen karşısına otururum geyik yaparım yüzünü mimiklerini görmek isterim falan.

r_u_h

merhaba,

kompartiman bossa karsi karsiya. doluysa helalimin namahreme degme ihtimalini onlemek icin disi cinsi cam kenarinda olacak sekilde yan yana hayal ederim.

John Finn

yanyana

dedi ayca

Yanyana, benim karşımda, pencere kenarında, mıncıklaşa mıncıklaşa. Kız pencere kenarında, birlikte dışarıda bir şeyleri gösteriyorlar ve arada birbirlerine bakıp konuşuyorlar. Ben de manzaraya bakıyorum, bir yandan da "Ay, ne tatlılar. Hep böyle tatlı olsunlar" diyorum.

Sonuç nedir? Kişilik testi gibi bir şey mi bu?

aychovsky

Cam kenarında karşılıklı +1.

kibritsuyu
1

mobil görünümden çık