
civileme atla, risksiz.


ben tam anlamadım nasıl yüzdüğünüzü. ama boğulma vakalarında heyecanın da büyük pay sahibi olduğunu düşünüyorum. eğer orada atlayıp paniklerseniz allah korusun çok kötü şeyler olabilir.


Hiç bir şey olmaz eğlenmene bak. Atlayınca atladığın yüksekliğe göre suyun altında kalacaksın biraz, derine ineceksin yani. İki elinle yukarı doğru kulaçlayarak su üstüne çıkarsın. Sonra ellerini ve ayaklarını sürekli hareket ettirerek su üstünde kalırsın.
Boyunu geçmeyen yerde deneme yap istersen.


Bu derinlik korkusu gibi olan şey bende de vardı. Ben de tekne turunda attım o korkuyu. Önce teknenin merdivenlerinden inerek denize girmeyi deneyin. O derinlikte yüzmenin heyecanını attıktan sonra atlama zıplama olayına girin derim.


rahat ol.
Ayagini yere degdirmeye calisacakain refleks olarak degmeyecek. yusuflayacaksin. O yuzden suya girerken o ani dusun. suyun ustune cikmaya calismak yerine ileri geri saga sola yuzmeyi dene daha kolaydir genelde. baktin her sey ters gidiyor sirt ustu yat.


kızsan al bi spagetti dediklerinden, onunla atla, soran olursa bacağıma kramp giriyor dersin
erkeksen kötü tabii spagetti, atla gitsin yapacak birşey yok.


aman diyim abi emin değilsen atlama. panik olursun rezil olucam korkusuna ses de çıkarmazsın. boğulursun moğulursun. gerek yok.
