Go öğrenebileceğim şöyle sağlam ve denenmiş,onaylanmış bir adres var mıdır ? sözlüktekilerle tatmin olamadım. mümkünse türkçe, olmadı ingilizce.




 

internet sitelerinden öğrenmeye çalışmış ve pek başarılı olamamış biri olarak söyleyebilirim ki, gidip mekanında öğrenmekte fayda var. büyük şehirlerde imkan ve yer çok hem. ayrıca soru sorulabilecek ve hemen cevap alınabilecek bir site olamaz gibi düşünüyorum nedense.

mistiqkedi

www.gokgs.com buradan oyunu rahatlıkla öğrenebilirsiniz. türk kanalında takılanlar çoğu zaman yardım etmeye, ders içerikli oyunlar oynamaya veya sizin başkalarıyla oynadığınız oyunları izleyip review yapmaya yatkın, okumuş, görmüş, geçirmiş güzel insanlardır. bir nevi ilim irfan yuvasıdır burası. bu siteyi ziyaretten sonra uğranacak en güzel adres www.goproblems.com.

kolay gelsin.

cmzrfdl

Öğreneceğin yeri tam olarak bilmiyorum ama Shibumi okuyarak ogrenmek icin daha da gaza gelebilecegini biliyorum.. ki okuman oldukca muhtemel, ben okuduktan sonra ogrenmek istemistim

kamyon

go oyunu falan var download.com dan indir. ordan bilgisayara karşı oynayarak biraz çözebilirsin ben o oyun vasıtasıyla öğrenmiştim.

nihilanth
1

mobil görünümden çık